Ikrazumra19 nilglikra hic kullanmadim kendi ev yaptigimizi kullaniyorum ama dokunanlar olmus ebebegin tarhanası bazi bebeklere dokunmus
Alyaduru nilglikra e bebek değil kendi yaptığımız tarhanayı verdim kızıma her seferinde kızım felaket şekilde pişik oldu daha önce hiç vermediyseydiniz yavaş yavaş deneyin
ElizErva nilglikra ben kendi yaptıgımdan yediriyorum doktor hersey organik olsun hazır alıp yedirme dedi bnce sizde öyle yapım
nilglikra Ikrazumra19 bizde kendi yaptığımızı kullanıyoruz aynen eşim almış yaptım ama tadını beğenmedim döktüm.
nilglikra Alyaduru yok e ebebeğinkini hiç vermedim yoksa ev yapımı olana bayılıyor seviyor tarhanayı baya
ayseozbek ElizErva ayy nasıl pisiriyosunuz benim bebeğim hiç sevmedi tarhanayi . Soğuk suyun içine 1 kaşık atıp karıştırıyorum. Kaynayınca tereyağ attim hiç sevmedi. 3 farklı ev yapımı denedim 😞
nilglikra ElizErva bende öyle yapıyorum zaten o kadarını biliyorum . Eşim almış dene bu bebek için miş diye zaten kızım 13 aylık herseye yiyo sıkıntısı yok alınca denesem mi dedim yaptım ama tadını beğenmedim döktüm
Areliko ayseozbek içine labne koyun öyle sevebilir yoksa bende yedirtememiştim ama bi ekşilik var bebeklerin sevmemesi çok normal 🤦♀️
nilglikra Poncikbirannis kendimizin var eşim almış onu bebek tarhanası diye . Evet kokusunu beğenmedim bende 🙄
ayseozbek Areliko evet evet ben de bugün irmikli kuru kayısılı bi muhallebi yaptım bi ondan bi ondan o şekilde yedirdim