Tuba_engn HappyKids İzmir/ Acıbadem Kent Hastanesi Doktor;Benal Çubukçu Ücret; 💲 Bankası Anlaşması(Değişiyor) Evet çok memnunum, emekli olursa ne yaparız diye korkuyorum🥹 İstanbul/Acıbadem Bakırköy Hastanesi Doktor; Fatih BİNBOĞA (Şimdi Ataköy Madicana geçmiş).
Adaege54 HappyKids Kocaeli medikal park hastanesi Ümit Aydın bayan doktorumuz tavsiye ederim . Muayene ücreti 1400 tl
ebruegehan İzmir’de doğum hastanem Çınarlı kadın doğumdu . İlk 2 ay ordaki çocuk doktoruna gittik fakat her gittiğimizde tss olmasına rağmen muayene ekstra ücreti ödüyorduk . Sonra çocuk doktorumuzu değiştirdik. Ayrancılarda oturduğum için medifema ya götürüyorum ve sağlık sigortamızla 15 tl ücret verip muayenesini yaptırıyorum çocuk doktorumuz Necati bey . Çok tatlı ilgili bi doktor . 3 ve 4 ay kontrollerine gittik 6 aya kadar da buraya gidicez güzergah olarak Çınarlı evime de çok ters kalıyordu en yakın medifema
Kuzeynepp Caddebostan Acıbadem Gülşah Güven cok memnunuz. Ücreti 1000 küsür sanırım özel sigorta oldugu için cok net bilmiorum.
momayse94 Sefaköy medipol uzman doktor elif seçkin çok iyi, ilgili, güler yüzlü bir doktor sgklı ücreti 800 TL
esrabulut128 İzmir Medicana Hastanesi, Mehmet Yan. Çok fazla yoğunluk var deniyor ama, tercih edilen adam yoğun olur. Dört gözle muayene açmasını bekliyoruz.
brsnhsm HappyKids Bahçelievler Memorial Hüseyin Cem Öcal 3200 muayene. Ben özel sağlık ile yararlanıyorum. Nereye gitse peşindeyiz doktorumuzun çok iyi gerçekten 👍🏻
irmaks0 Ankara Güven Hastanesi Bebek takip paketi satın almıştık. 12 aya kadar rutin kontroller, kalca usg, göz muayenesi, kan sayımı bir defa 12.000 ödemiştik 2023 yılında. Genel olarak memnunum
zeynepkzl Eskişehir acıbadem hastanesinde doğum yaptım doktorum şuan klinik açtı adı Doç Dr Hulusi Göktuğ Gürer beni mahvetti bağırsağımı normal doğumda kesmiş ve ben bunun yüzünden birsürü ameliyat geçirdim siz siz olun gitmeyin o doktora parasını aldı tamam benide devlet hastanesine gönderdi tamam hakkım haram olsun.Doğum yapalı 5 ay oldu hala ameliyat olmaya devam ediyorum gitmeyin sakın ona
Derya-arslan Adana altınkoza hastanesi doktorumuzun adı Cem Keskin bizde çok memnunuz muayene ücreti 900 tl
Ayca__ 3 ay önce Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesinde 19 bin’e sezeryan amelıyatı oldum . Doktorum Hatice çelik’ti. Öylesine ilgili öylesine güleryüzlü bı doktor , doğum sırasında fotoğraf çekimi de oldu herseyden çok memnundum hemşirelerde gayet ilgiliydi. Herkes evladını sağlıkla kucağına alır ınsallah hayattakı en güzel duygu. Tavsiye edebilirim.
skeuybdaat İstanbul Çamlıca medipol Üniversitesi hastanesi Murat cömert sanırım 1100₺ çok ıyı bir doktor☑️
Asel5Lina HappyKids İstanbul Florya Medical Park Dr. Eda Güngör Erişgen 1250 ₺ muaynesi çok memnunum ayrıca telefon mesajlrına hemen cevap veriyor
rabiaren Devlet de doğum yaptık Ankara Etlik Şehir Hastanesi Dilara Kurt ve Ramazan Erda Pay doktorlarım çok memnun kaldım aynı özel hastane gibi temiz ve ilgililer
pelineymenmericyakar HappyKids bursa hayat hastanesi dr. erol comart 1065 tl bugunki muayne ücreti memnunum
skulturoglu HappyKids Mersin’de Medicalpark Hastanesi’nde Neslihan Aslan’a gittik 1 kez. Memnun kaldık. Mesajlarıma da döndü. Fiyat olarak bilmiyorum, çünkü sağlık sigortamız var. Mersin için başka önerisi olan varsa memnuniyetle. Sevgiler. 💕
Babylovee Mersin Forum Yaşam Ali İlten çocuk doktoru canım doktorumuz gitmek isteyen denesin vazgeçmeyeceksiniz 🫶 650 tl geçen hafta gittiğimizde ücret buydu.