Merhaba anneler , ben anne olma yolunda bazi konularda cok acemilik çekmiştim. Instagram’da da bir sürü sayfa takip etmeye başladım bir çoğunun paylaşımları hiç içime sinmiyordu. İçlerinden bir kaçı benim çok aklıma yatti ve artik sadece onları takip ediyorum yeni annelere öneri olsun diye burda paylaşmak istedim gerçi sayfa paylasmak yasak mi bilemiyorum
1 dr handan kılınç ( kesinlikle takip edin ve vaktiniz oldukça bir tüm videolarını izleyin bana cok yardımı olmuştu )
2 psikolog cihan çelik ( cocuk psikologu bir cok psikolog arasından en mantikli seyler söyleyen ve her çocuğu her aileyi ayni kalıba sokmayan bir uzman)
3 bebekvebeslenme Betül Altay ( ek gidada diğer sayfa tariflerinde başarılı olamadim hic ilerleyemedim ama bu sayfadaki tarifler hem cok kolay hem de benim kizim cok sevdi)
4 ebe Tülin bulur ( emzirme süt arttirma bebegin buyume süreçleri ek gida ve bir cok konuda daha cok mantikli ve faydali videoları var)
5 muhendisin oğlu ( bebek sampuan bez islak mendil gibi ürünlerin içeriğindeki maddeleri yorumluyor yararlı mi zararli mi diye)
Sizin de önereceğiniz sayfalar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim 🌸