btgy Kızlar merhaba bebegim 2 ay 10 günlük uykuya dalmakta zorluk çekiyor uyuyunca anca 10 dk uyuyup geri uyanıyor neden olabilir acaba aranızda bu durumu yaşayan var mı
dzba btgy yeni şeyler öğreniyorlar ondan galiba, bizimki de 66 günlük ellerini ağzına sokmayı öğrendi zorla uyutuyorum, uykudan uyanıp ellerini ağzına sokmaya çalışıyor Sabahda erkenden uyanıyor, Allah yardımcımız olsun
atesarp btgy benim bebegimde 3 aylik 3 aydır uyumuyor gazi yok karni tok alti temiz ama uykuya asla dalamiyor gozlerini döndürüp döndürüp uyuyacakmis gibi yapıyor hooppp cam gibi geri açiyor ya da 10 dk gözleri hafif kısık uyuyup gülerek kalkıyor doktor bazı bebekler böyle uykuyu sevmez diyor şans meselesi galiba bilemedim artık düzelir diye bekliyorum 😄
Niihhaann Doymuyor olabilir,gazı olabilir,fazla uykusuz kalmış olabilir yada sadece sizi istiyor da olabilir
incik Bizim de 1 aylık ve fön makinesiz uyumuyor kolik bir bebek napıcamızı şaşırdık artık😔 sabaha kadar fön çalışıyor nasıl vazgeçiricem bilmiyorum
hilalldeniz Benimde bebeğim aynı durumda daha yeni 2 aylık olduk gündüz uykusu uyumuyor resmen direniyor. Gazı yok doyuyor ama 1 haftadan fazladır gündüz uykusu uyumuyor asla. Ne yapacağım bilmiyorum kafayı yiyorum yemek bile yapamıyorum sadece kucağımda uyumak istiyor.