SiprayiL Kullanıp memnun kaldığınız gaz damlası hangisi? Doktorumuz lactocol diye bir damla önerdi ama çok fayda etmedi gibi
Birmelekannesi_ SiprayiL bizde onu kullanıyoruz lactacol 10 damla veriyorum hem uykusunu getiriyor çok memnun kaldım ama bir ara eczanede olmayınca idarelik olarak sap simlex kullandım oda gayet iyi fakat lactacol içerik olarakta çok doğal
ilzannliy SiprayiL nurse harveys gaz giderici damla kullanmıştık kaç şişe bitti bilmiyorum bizi o rahatlatmıştı hem piyasada içerik olarak temiz olan ürünlerdendi
incininnannesi SiprayiL benimde bebeğim 10 günlük uykusu var uyuyor uykunun içinde sancı giriyor sıkınıyo kızarıyor geçince geri uykuya devam ediyo zinco aldım ama bi işe yaramadı bana da öneride bulunur musunuz ilk anneliğim o ağladıkça kötü oluyorum
Milkecskun SiprayiL nurse harveys damla. Bunu kullanmaya başladıktan sonra çok rahat gazını kendisi çıkarmaya başladı. Sancılarımız hemen kesilmişti
SiprayiL Birmelekannesi_ bizimki bir buçuk aylık. Özellikle emerken ikiniyor gün içinde fazla huzursuz değil ama. Fayda mi etmiyor yoksa sadece emerken ıkınmasi başka bir sebepten mi acaba 🤔
SiprayiL incininnannesi yaa kıyamam 🥹 her emzirme sonrası gazını çıkarıyorsunuz değil mi? Bazı gaz masajları var YouTube’a yazın isterseniz gün içinde onları yapabilirsiniz.bizim asıl sorunumuz emerken ıkınmasi 🥲
ilzannliy SiprayiL yutkunmasını bahsediyorsan evet ikinarak emiyordu canım. Ben damla dışında banyo, masaj vs. çok yaptım kolikti bizimki kriz saati gelmeden yıkayıp doyurup yatırıyordum