aselkusunannesi1 Kızlar bebeğim 4 aylık kaldırdığımda ayaklarının üstünde durmuyor ama ayaklarını ittiriyor böyle olup büyüyünce değişen var mı 36+4 doğdu bebeğim küçük doğmasına yoruyorum ama lütfen yazınnnn
tomvejerry aselkusunannesi1 ayaklarinin üstüne durmaz zaten sizde durdurmaya çalışmayın ilk önce oturmayı öğrenicek,ayakta tuttuğunda ittirmesi normal
BENOYLEUYGUNGORDUMM aselkusunannesi1 o zaman bebeğinizi 3 aylık gibi düşünün. Benşm bebeğimde 37 haftada doğdu Dr öyle söymişti. Bence normal büyüdükçe basacaktır telaş yapmayın
aselkusunannesi1 tomvejerry arkadaşımın bebeğimden 2 gün büyük ama tam zamanında doğmuş bebeği var kız ellerinden tutup kaldırıyor çivi gibi dikiliyor onu görünce korktum biraz
09dilek Gelişim baştan ayağa doğru olur. Önce başını tutar sonra oturur en son basar Benim bebeğim 6 aydan sonra basmaya başladı 7. Aylıkken emekledi değişiyor ama basmıyor diyenlere kulağınızı kapatın
aselkusunannesi1 09dilek teşekkür ederimmm♥️ tummy time yaptırmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama ağlıyor durmak istemiyor bir sürü oyuncak kitap aldım 5 dk bile sürmüyor durması
09dilek aselkusunannesi1 daha çok küçük annesi benim kızım 5 aylıkken dönmeye başladı bebekler yüzüstü durmayı çok sevmez bol bol yerde vakit geçirin. Zamnı gelmezse siz ne kadar uğraşsanızda o yapamaz zamnı gelince kendiliğinden yapar zaten