PamukPrensesannesii Betelgeuse_ Sabah kahvaltıyı geç yaparsam akşama kadar duruyorum. Ama bazen erken yaptığım zamanlar acıkıyorum öğlen de yiyorum. Değişiyor.
Avesila Betelgeuse_ Kahvaltı yapıyorum, yemek yiyorum. Aralarda öyle çok ıvır zıvır atıştırdığım olmuyor. Akşam çayın yanına kek, kurabiye, tatlı falan yaptığım oluyorsa eğer yemek harici öğün sayarsak bazen üç öğün oluyor.
Momomom 2 diyenler şaka mı 😐 ne güzel ya . Ben sabah kahvaltı sonra kızımla meyve sonra onu uyutup öğlen yemeği, o kalkınca biraz atıştırmalıl yiyoruz . Sonra kocamla akşam yemeği, çay yanı bişeyler belki sonra meyve ya da kahve 😵💫 5-6 öğün olmuş oluyor
Betelgeuse_ Baharbek aralıklı oruç yapıyorsunuz, çoğu insan bilmeden yapıyormuş yorumlara bakınca. Siz kasıtlı mi yapıyorsunuz?
Baharbek Betelgeuse_ evet ama bilmeden yapıyorum bu şekilde benim vücudum çok yavaş kilo veriyor mesela direniyor 3 öğün yapıp ara öğün yapsam daha hızlı kilo veririm gibi geliyor 🙄 ama bu şekilde beslenmeyi seviyorum
Betelgeuse_ Baharbek hayır tam tersi bu şekilde daha sağlıklı. Sürekli yiyince vücut sürekli çalışma halinde oluyor tüm yediklerinizi enerji olarak yakıyor depoları kullanamiyor. Ama daha az sıklıkta yiyince acligin belirli saatlerinde belirli hormonlar salgılanıyor ve vücudunuz depolardaki yağları kullanmaya basliyor
Bhr28 Betelgeuse_ sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve akşam yemeği kesin 😅 arada kahve ve çay içiyorum. Öğle yemeğini atlasam enerjim bitiyor😂 tabi evde isem arada atıştırdığım da oluyor .
Nehirrella Eşim öğlen yemeğine gelince kahvaltımı yapıyorum akşamada akşam yemeği işe kapanış. Bu da aralıklı oruç gbi bişey oluyor galiba. Benim normal beslenme stilim 😂