bomgomy Bebek_1 ne gibi korkulacak bir durum olabilir iyice abarttnız ya beyaz saçın bu zamana kadar hangi yas grubu olursa olsun ne gibi bir problem yarattıgını gordunuz ?
Deletedmom104 Bebek_1 Genetik olabilir, beyazdan korkulacak bir durum olacağını sanmıyorum Yeğenimin 3 yaşında başladı gittikçe arttı
3838-cilem Bebek_1 canım benimde oğlum 6 aylık bizdede beyaz anasına çekmiş benim oğlan benim saçımın yarı siyah yarı beyaz doğduğumda
Bebek_1 aslanimiz Çocuk doktoru cildiyenin görmesi gerekir dedi başına gelen varmı diye bilgi almak istedim peki sizin bu üslubunuz normal mi??
Bebek_1 bomgomy Kusura bakmayın ama yargilayin diye atmadım çocuk doktoru cildiyenin görmesi gerekir dedi başına gelen var mı diye Bilgi almak istedim nasıl kırıcı bir üslup bu?
bomgomy Bebek_1 kusura bakmayın kırıcı olmak ıstemedım , ama cok normal seyler bunlar genetik olabilir genelde telaslanmayın bir tane zaten , hani olurda yarısı beyazlar hızlı bir şekilde ozaman bi cildiye görebilir ama suan ıcın hersey normal🙏🏻
Bebek_1 Deletedmom104 Bende ilerlemesinden korktum açıkçası cildiye götüreceğim teşekkür ederim yorumunuz için
Bebek_1 bomgomy Ben çocuk doktoruna sordum cildiyeye götürün dedi hani olaki ilerleyen zamanlarda artarmi acaba başına gelen oldu mu gibisinden yazdım ilk bebeğim o yüzden problem değil estağfurullah yorumunuz için teşekkür ederim
KLORAK Bebek_1 merhaba hastaneye gittiniz mi? 15 aylık 1 tane beyaz gördüm ama sararmış da olabilir emin değilim
Bebek_1 KLORAK Doktorumuza gösterdik tahlil yapıldı herhangi bir pigment eksikliği var mı diye sorun yoktu doğuştan olan bişey ilerleme olmadı canım