Heraninannesi Kızlar 2 ay 3 günlük bebişleriniz kaç cc mama yiyor benimki 3 saate bir 90 cc yiyor anne sütü emmiyor ama aranıyor ağlıyor
Ayazzz Heraninannesi hiç emmiyorsa 90cc az cünkü canım mama kutusunun arkasında sanırım 4ölcek 120cc olması lazımdı o şekilde vermen gerekiyor
Ayazzz Heraninannesi hangi mamayı kullanıyorsunz arkasında bebeğinizin grubuna göre tarif eder. Benim bebeğim 1aylık ben hem emziriyorum hem mama veriyorum 90cc yi yiyor benim bebeğim cünkü sizinki büyükmüş doymayabilir
Buketvebade Ya benim kızım bu ayın 11inde 2 aylık olacak günde 3 yada 4 defa 60 yada 75cc olmak üzere mama veriyorum çokmu az acaba arada emziriyom da ama 75den fazlasını içmiyor zaten o yüzden mi az kilo alıyor acaba bide maddiyat biraz zorluyor acıkçası mamalar çok pahalı ne yapsam bilemedim şimdi
Heraninannesi Buketvebade bizde mama kullanıyoruz 110 TL 3 günde bitiyor yapacak birşey yok herşey bebişlerimiz için az emiyorsa az bence 90 CC yapın benimko günde bir defa emiyordu 90 CC veriyordum şimdi emmiyor