Naz50 anplt golden goat mama tek geçerim sindirimi kolay kabız yapmıyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Themom_ anplt tadına hiç bakmadım. Kokusuda sanki beyaz çikolata kokusunu andırıyor bana bilemiyorum belki size farklı gelebilir kokusu
livanurvealpinannesi61 anplt evolvia nın tadı gayet güzel tat olarak en iyisi evolvia sma hipp aşırı kokuyor tadı çok ağır
anplt livanurvealpinannesi61 bende Aptamil kullanıyorum mamadan mı bilmiyorum daha biberon biter bitmez kakasını yapıyor bebelacta da öyle oldu bebelac gold deneyeceğim onu çok övüyorlar evolviya da duydum onuda araştıracağım
prl23 livanurvealpinannesi61 bizde ilk hipp combo ile basladık bana balik gibi koktu sonra sma comforta geçtim onda koku duymadım ama evolviayı çok duydum kullanan olarak gaz problemi yaoıyormu gramaj olarak guzel büyük sma comfort hep 400 gram
Ygzbebis livanurvealpinannesi61 yaa ciddi misin brbelac kullanıyoruz denemek için evolvia aldım çocuk kustu ateşlendi buram buram balık koktu o bana kutu komple çöpe gitti😖
nisayse anplt iyi geceler bizde Aptamil kullaniyorz bizde de aynı sorun var içer içmez hemen kaka yapıyor neden oluyo bilmiyorum doktor metabolizmasi hızlı çalışıyor demekki dedi ama bn pek öyle olduğu düşünmüyorum
htc36 anplt bizde aptamilden golden goat döndük memnunuz aofamil çok gaz ve hemen kakasını yapıyordu doymuyordu bebeğim
anplt nanelisekerr_ çok duydum bu markayı kokusu ve tadı nasıl yorumlarda oda bile kötü koktu yazan var
The_paues Naz50 canım bende golden goat alayım diyorum oğlum mama sevmiyor yemek istemiyor tadı nasıl beğenir mi acaba ?
mehsima Sma , Aptamil, Hipp kabızlık yaptı. 1,5 aylıkken Evolvia keşfettim kabızlık kalmadı..kilo alımı da çok iyi 😍 şu an 6,5 aylık 9100 kilo
Umutunannesi_ mehsima bizde evolvia kullaniyoruz bebeğim beş aylık sizin bebeğiniz kaç cc içiyor acaba mamayı ☺️
hlyshn anplt bn evolvia ve aptamil kullaniyoeum ama evolvia tati gercekten cok kotü bnce aptamil onun yainda sütlac gibj tatli😁
nanelisekerr_ anplt bana aptamil oku olrk ağır geldi ve çok gaz yaptı katı bir mama gibi. Evolvia süt gibi