sibelasafylmz Merhaba arkadaşlar bebeğim beş gündür kakasını yapmıyor nurse harveys gaz damlası var versem yapar mı ama ağızdan ve popodan gaz cikartiyo ama maalesef kakasını yapamıyor
mrvyhya sibelasafylmz gaz damlası tuvaletde ise yariuor mu bilmiyrk bn probiyotik gaz damlası kullaniyrm biogaia onun yerine zeytinyağı denediniz mi biz yaomadoginda sürekli zeytinyağı verdik hastanelerde verildigini öğrendikten sonra içim rahatladı
nurcan783_ sibelasafylmz bizde aynı damlayı kullanıyoruz benim oğlum 4 ayı bitirdi. Ben zeytin yağı da veriyor hergun Bi tatlı kaşığı kakasını çok rahat yapıyor onunda kaka yapma problemi vardı çok şükür yağ kullanınca düzene girdi ben doktor söyledim verebilirsin Bi sıkıntı olmaz dedi inşallah size de iyi gelir 🤲
sibelasafylmz mrvyhya zeytin yağı da verdim kendi sutumle karististirip ama hala etki yok beş gün oldu
sibelasafylmz nurcan783_ zeytin yağı verdim ama bı buçuk aylık daha korkuyorum da öyle bir şeyler vermeye bugün beşinci gün:(
nurcan783_ sibelasafylmz bizimde öyle oldu Bi ara kulak çubuğunu yağa batırıp biraz uyarı yaptım poposuna ıkınmaya başladı kakasını yaptı rahatladı sonra her gün düzenli Bi tatlı kaşığı zeytinyağı vermeye devam ettim çok şükür kendi yapıyor artık
sibelasafylmz nurcan783_ yaptı bu sabah ama pütürlü değildi cıvık di ikincisi daha cıvık idi emmej istemiyor şuan normal durum mu