benbiranneyim123 İçini rahatlatmak adına doktora git büyüteç ile ısrar et bakmaları için ger..alılar bakmıyorlar göz ile muayene etmeye çalışan deli diyen psikolojik tedavi ol diyen neler duydum neler Rabb’im bunu diyen o doktorlara versin valla mahvettiler beni eşimle sorun yaşadım o da kaç kez deli demeye getirdi bana doğumdan sonra ayak tabanımda çıktı sonra elime yayıldı sonra tüm vücudumda oldu. Saçlı deri yüz bile dahil. Bebeğime gelince ona eczane karışımı sonra xabion losyon kullanıyorum kulak arkasında bir şeyler çıkmıştı bir de poposunda yukarı kısımda çıkmıştı karışımlar geçirdi bitirdi şükür şimdi ona sürekli vazelin ya da Dermoskinin vücut losyonunu kullanıyorum. Bogulunca da ölüyor bunlar resim varsa atın anlıyorum artık bir de o kadar minik oluyorlar ki başta sonra sonra büyüyor aynı zamanda sürekli bulaş olunca mutasyona uğrayıp saç ve yüze sıçrıyor sonra siyah şeyler çıkmaya başliyor vücuttan gezinti başlıyor Rabb’im kimseye vermesin çok zor hastanede bulaştı bana doğum zamanı kız kardeşimin ayakkabımı yatağın altına fırlatıp çıplak ayakla yere basmam yüzünden