Gul_er66 6 aylık bebeğimin özel bölgesinde tüğlenme var böyle bir durumla karsılaşan var mı acaba randevu aldım salı gunüne götüreceğim çok tedirginim
Themom_ Gul_er66 sudocrem kullanmıyorsundur insallah o benm bebeğimde tüylenme yaptı normalde mustela kullanıyorduk doktoruna gittik mustelaya devam dedi erkek tipi tüylenme olmadıkca hormonel olmuyormuş ayva tüyü seklinde mi tüyler?
kimbumadam Gul_er66 aynen canım ondan İncia jel krem kullanıyoruz onu dene Kızarıklık olmadıkça da krem sürme
Gul_er66 Nefin ayy daha neler duyacağım onunda markası var mı yoksa bütün ıslak mendiller mi yapıyor benim 3.çocuğum diğerlerinde hiç böyle bir şey görmedim valla hiç çocuk büyütmemiş gibiyim
Themom_ Gul_er66 benim kızımında öyleydi döküldü çok şükür ama o ara cok korkmuştum siz iciniz rahat etsin isterseniz doktorunuza götürün hem kafanızda soru işareti kalmamış olur
Nefin Gul_er66 tüm ıslak mendiller yapar, içindeki kimyasallar sürüldüğü bölgede tahriş ve tüylenme yapabilir. Eşim okul öncesi öğretmenliği okurken okulda söylenmiş bu, daha sonra kızımda sarı sarı tüyler çıkmış olduğunu gördüğümde o söyledi