esraleyna Merhaba kızlar 🌸 Bebeğim 10 günlük henüz hiç su vermedim. Annemler azıcık verebilirsin bir şey olmaz diyorlar. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Vermeli miyim sizce? 🙏🏻
GayeAlparslan esraleyna ben su verdim 2-3 günde bir 1 çay kaşığı veriyordum hep pamukçuk olmasın diye azındaki mama süt kalıntısını alıyodu su
KeremA Ek gıdaya başlayınca verdim kesinlikle bebeğe yararı olmayan bir şey boşuna suyla midesini doldurursunuz. Kilo alımını bile etkileyebilir
Meyveliburln Ben ilk 4 ay anne sütü verdim hiç su vermemiştim 1 aydır mama kullanıyoruz iki üç günde bir mamadan sonra 1 çay kaşığı veriyorum
Meyveliburln esraleyna tabikide daha iyi ama idrarında mamaya geçince koyulaşma olmuştu doktorda verebilirsin dedi 6. Ayda birden vermektense şuan 2-3 günde bir 1 çay kaşığı veriyorum Bide şu mantık çok yanlış mamada su ile yapılıyor diye Bizde çorbaları su ile yapıp içiyoruz ama vücudun saf suya ihtiyacı var Sen istersen 6. Aydan spnra verebilirsin doktor bizde sıkıntı görmedi verebilirsin dedi Ablamın kızı mama ile besleniyor mesela onunda vücudu suya ihtiyaç duymuştu idrarı koyuydu susuz kalmış bebek dedi ve doktor eşliğinde suya başladılar Yani anlayacağın en iyisini doktor bilir
GayeAlparslan esraleyna hayır tam aksine iyi bile geldiğini düşünüyorum tam bi tombiş oğlum üstelik sıvı kaybından sarılıktan hastanede yattık 2.600 dü kilosu şuan 1 yaşına gircek 13-14 kilo falan
Milanbebek Annem sen nasıl susuyorsan bebek de susar diyor. Bilemiyorum Doktorlar da su verirsen süte yer kalmaz midesinde diyor zaten kiraz kadar midesi
birsenay esraleyna 10 günlük bebeğe su vermeye gerek yok .5 6 aylik olunca az az verirsiniz yaza denk gelir zaten sıcak havalarda verilir. Şuan gereksiz bence