Kızlar anlatıcam bilgisi olan beni aydınlatsın bilmeyende dua etsin rica ediyorum 🙏😞
Oğlum 6.5 aylık Çarşamba gününden beri ateşini düşüremedim. Perşembe sağlık ocağına gittik ve sadece pedifen verdi gece boyu uyumadı bizde cuma sabahı acile getirdik kan idrar altı eve geldik. 2 saat sonra telefon çaldı sonuçlarınız kötü çıktı bebeği getirin dediler. Neyse gittik kan değerlerinin düşük olduğunu söyledi 6ya düşmüş. Kan damlasını kustuğu için vermediğimi söyledim. O sıra ameliyattı hastalıktı derken kan damlası tamamen aklımdan çıktı. Neyse dün saat 5de yattık. Bize anemi olduğunu söyledi araştırılcanı söyledi. Şuan takip ediyolar nabzı yüksek normalde (150) ağlarken (205). Ateşi hala düşmüyor dönüşümlü olarak şurup veriyolar. Bugün ağızdan bi şırınga dolusu kan damladı verdi tek seferde içir dedi içirdim. Bu durumu yaşayan varmı anemiyi biraz araştırdım ama hiç bişey anlamadım kafam allak bullak. Doktor sürekli değişiyor hafta sonu olduğu için net bişey söylemiyolar. Bilgisi olan beni aydınlatabilirmi ? Ciddi bişeymi bu? Ne kadar tedavi görücek? Ömür boyu ilaç kullanıldığını okudum bu doğrumu?