Esmaoren61 Tayin için tercih yapabilevegimiz bir şehir,bu şehirde yaşayanlar sizce nasil bir şehir imkanları nasıl kiraları nasıl,sosyal alanları var mı,hastane imkanları iyi mi , bilgi verebilirseniz çok sevinirim ☺️
Kuzularinanasi Esmaoren61 hangi sehirden geleceksiniz.amasyada yasiyoruz biz.heryerde oldugu gibi kiralar ucmus vaziyette,asansorsuz eski binalar bile 10bin tl civari .mahalleye gore degisken tabiki.mesela bizim oldugumuz mahalle genelde liselerin okullarin oldugu mah.ve kiralar ucuk…cok iyi arastirmaniz lazim mahalleye gore degisir ev kiralari dedigim gibi .20 bin tl bile var bizim mah.de dusunun😐 hastane devlet kucuk yetersiz gibi.ama yine de isini cok iyi yapan doktorlar elbette var.mesela bnm kadin dogumcum prof.cok iyiydi.yeni özel acildi o da doktorlar nasildir henuz hic bilmiyrz daha yeni acildi cunku. Sessiz sakin kalabaliktan uzak bi yasam surersiniz burda.biraz merkez trafigi sıkıntidir.onun disinda yasanabilecek kolay bir sehir
Aryamlinamom Esmaoren61 ben amasya merzifondayim 3 yıl olucak biz hep coruma gideriz alışveriş vs samsuna da hastane işleri için gidiyoruz amasya bence çok güzel sakin huzurlu ama imkanlar kısıtlı küçük bir avm var özel hastane de yeni açıldı yani ben seviyorum sakinligini merzifonda sosyal hayat yok denecek kadar az
Aryamlinamom Kuzularinanasi özel hastaneye geçen çocuk doktoru ercan bey merzifon devlet hastanesinden geçiş yapmış biz ona takipliydik gayet iyi bir doktordur bilginiz olsun
210523 Kuzularinanasi kadın dogumcunuzz kimdi acaba bende amasyada yaşıyorum gitmek istiyorum ama hangisi iyi bilemedim
kadeeraktas Aryamlinamom ayy bende orada yaşıyordum evlendim Samsun’a geldim. Burda denk gelince bı şaşırdım hiç beklemiyordum
withmymother Esmaoren61 istanbuldan sonra size çok küçük gelebilir. Ama yaz akşamları ırmak kenarı çok rahatlatıcı oluyor. Kayalık olduğu için sıcağı da fazla çekilmiyor ama 😂 çok büyük olmadığı için zamanla sıkılabilirsiniz ama istanbulun telaşını hareketliğini sevmiyorsanız sizin için iyi olabilir. Ben genel anlamda amasyayı seviyorum. Kiranın pahalli olduğunu sanıyorum orada yaşamadığım için net bilmiyorum etraftan duyumum🥰 umarım seversiniz
Kuzularinanasi 210523 buyuk kizimda gülbin yıldıran a gittim. 2.de devlette osman fadıl kara.cok cok memnundum.kendisi prof hem.cok sevecen ve birsey sorunca guzelce aciklar falan.asistani vardi bi de adini unuttum o yokken asistani bakiyordu.o da cok iyiydi
Ekna Esmaoren61 pişmanız burayı yazdığımız için insanları (hepsi değil) pisliğin teki illa gelmek istiyorsa şeyhcuiden ev tutmayın.