melekinci Fisher price hoppala aldim hic acmadim, zararli olurmu? Yurumesine barnak ustu yururmu? Osman gonulal hoppala oneriyo. Amma bilemedim
Gunesnil_23 melekinci 5 ay 12 günlük uzun süre katmiyorum en fazla 20 dk ama kafasını diriyor kendi kendini zıplatıyor
Themom_ melekinci aynısını aldım kullanıyorum 15 gündür çünkü emeklemiyor da yürümüyorda bacak kaslarının kuvvetlenmesi gerekiyor 9 aylık kızım ama fazla durmuyor hopluyor zıplıyor sağında ki solunda ki oyuncaklarla oynuyor.
superkahramanbiranne melekinci ben dr osman gönülal tavsiyesiyle aldım çok mwmnun kaldım ayaklarını yürüken tam basıyor faydası var zararı yok
Gunesnil_23 melekinci yani fazla kalırsa olur tabi ben çok katmayı düşünmüyorum acil iş olunca katıyorum
melekinci Themom_ oyun halisi almisim surekli onun yuzerine koyiluyorum 5 ay 10 gun arka arkaya gidiyor
Themom_ melekinci oyun halısı bizde de vardı her gün kydum ama tummy time yaptık her gün geri geri gitti çok rahat dönebiliyor yüz üstü falan ama ileri emekleme yok. Hoppaladan sonra tutunmaya basladı ayağa kalkmak istiyor ama cesaret yok ve sanırım bacak kasları güçsüz olduğu için şu anlık bu durumda bakalımz