Mavi10 Kızlar bebeğim emeklemiyor dönmesi vs bunları erken yaptı geri geri gidiyor ama emeklemiyor henüz yani gövdesini ve poposunuda kaldırıyor bi şeye uzanmak istese ama daha emekleyemedi bunları yapıyorsa emekler mi yakın mı yada bilen var mı
TV_Telefon_Tablet_Seker-YOK Mavi10 belki sürünür ve sonra emekler belki de emeklemeden yürür, emekleme bir gelişim basamağı değildir güzel anne kafana bunu takıp canını hiç sıkma lütfen :)
kizinaasikbiranne Mavi10 bebeğim 1 yaşında hiç emeklemedi süründü ve şu an sıralıyor bazı bebekler emeklemez :) üstelik benimki 10. Ayında oturdu 😂
hamdusenalarolsun Mavi10 yeğenim 14. ayda yürüdü ve o aya kadar sürünme vs asla yapmadı. Doktora götürdük bi problemi yoktu. Bazen sadece istemiyorlar🤷🏻♀️hiç endişe etmeyin eğer sürünmek isterse zaten yapar. Ama geri geri gidiyorsa çok uzatmadan ileri ileride gider o😂
Cns1618 Mavi10 10 ay 15 günlük oğlum var 10.aya girdik bir hafta emekledi şimdi adım atmaya başladı 15 gün içinde oldu sizinde öyle olacaktır muhtemelen 🙂
Mavi10 TV_Telefon_Tablet_Seker-YOK biliyorum aslında ama yinede her anne gibi düşünüyorum neden acaba diye
TV_Telefon_Tablet_Seker-YOK Mavi10 gelişiminde sağlıksal bir problem yok ise düşünmeyin ama içiniz rahat etmiyorsa bir doktorunuz ile görüşün :)