Benoyleuygungordum__ fizikcianne Biz memeyle ilerleiyoruz şimdilik gündüzher agladiginda veriyorum . Beni emmeden 1 saat ancak durabiliyor 🤦🏼♀️ Gecede değişiyor her saat başı uyandigi oluyor 2 saatte bir uyandigi oluyor öyle uzun uzadıya bir uykumuz olmadığı icinn en fazla 4 saat bir kere gece deliksiz uyku yapmıştı o kadar 😂 Duş aldirdigim günler güzel uyuyorr 🥲
345878 fizikcianne anne sütü alıyor bizim ki 2 buçuk 3 saatte bir emiyor bazen de 4 hatta meme reddi vardı geçmeden önce 5 saat bile aç kalıyordu , gece 5-6 saat emmeden uyuyor , emmek için uyandığında 2-3 saat sonra tekrar uyanıyor
berilberra Benoyleuygungordum__ bizde 3 aylığız vakti zamanı yok emmek istediğinde bende veriyorum.Bazen bir saati bile bulmuyor normal mi bilemiyorum 🙄
zk1611 fizikcianne benimkide 2 ay 19 günlük ama benimkinin mama saatleri değişken emziriyorum ama günde 4 kerede mama veriyorum 120 cc bazen hepsini bitiremiyor 100 cc içiyor
Benoyleuygungordum__ berilberra Normaldir diye düşünüyorum ya . Bazı bebekler öyle olurmuş sürekli emmek istermiş. Doymadigindan da değil keyfinden bence 😂
Yarim_Kilo_Kiyma fizikcianne yarın 4.aya girecez ama hiç öyle 2 ya da 3 saat aralığını kovalamadım. Hep emzirdim yani yarım saate ağladığında felan mesela
berilberra Benoyleuygungordum__ ay evet kesinlikle keyifçiler. Bide az emiyor çabuk acıkıyor bence benimki
tgbyzcfth fizikcianne hem meme hem mama 2 ay 26 günlük ikizlerim var .. 3 saate 1 120 ml mama ve aralarda emzirme yapıyorum . Fakat son 1 haftadır bi bebeğimin iştahı azaldı mamayı tam bitiremiyor emmiyor falan 🥺