BirDuaMeselesi Merhabalaar… Kızlar yaa işin içinden çıkamıyorum artık devamlı temizlik yapıyorım devamlı havalandırma yapıyorum oda kokuları falan ama ev ne deterjan kokuyo ne temizlik kokuyor🙄 denemediğim ürün kalmadı taktikleriniz varsa talibim😍😍😍
Ozooo BirDuaMeselesi bingo yüzey temizleyici çok güzel kokar birde oda nemlendiri içeride yağlar oluyor ekleyip deneyebilirsiniz
[silindi] BirDuaMeselesi temizlik sonrasi yumoş’un giyisi spreyi var perdelere ondan sıkıyorum bide evin girisinde airwick otomatik var oda sürekli koku sıkıyor ev hep temiz guzel kokuyor
gulyabani BirDuaMeselesi yumoş mavi kıyafet spreyi eve sıkıyorum perde halı yatak vs, yumuş sarı yumuşatıcı, airwick pembe oda kokusu👌
BirDuaMeselesi Ozooo şuan bingo kullanıyorumki zaten 🙄🙄 ah bilmiyorum eşim de diyorki evler çok eski lojmanda kalıyoruz geçmişin kokusu sinmiş bence ondan diyor 🤷♀️ ama komşumun öyle değil anlam veremiyorum çıldırcam az kaldıı
Ozooo BirDuaMeselesi canım buhar veren cihazlar var ya işine koku damlat aç sürekli çalışır güzel kokar
[silindi] BirDuaMeselesi yumoş un giysi spreyi özellikle kokusu lilyum olan cok guzel ve kalici tavsiye ederim😊
miracatilla BirDuaMeselesi kız manyak evin kokuyo zaten senin burnun alışıyor 😂😂 bu kokuya bir ara bende takıldım durmadan yüzey temizleyici yumuşatıcı falan alıyorum her gün her dakika başka odayı havalandiriyodum en son eşim noluyo sana bu ara takıntılı oldun dedi bende o kadar temizlik uapihorum hiç kokusu kalmıyo dedim esimde bı dışarı çık 3 4 saat sonra gel bakalım kokuyor mu kokmuyor mu dedi. Cidden o öyle deyince fark ettim içinde dura dura burmumuz alışıyor 😂
1pekmom_ BirDuaMeselesi bendee aynı durumdan muzdaribimm, asperox yüzey temizleyici önerdiler bugün aldım denicem bakalım yarın
bizdejantikizlardik BirDuaMeselesi Yumuşatıcıyı biraz sulandırıp ocakta en kısık ayarda kaynatıyorum eve siniyor kokusu☺️
Themom_ bizdejantikizlardik bu cok tehlıkelı yapmayın Allah korusun içeriğinde ki kimyasalları soluyorsunuz