Vikvikk Merhaba anneler 3 buçuk aylık bebeğim var. İki gündür öksürüyor sırtına vuruyoruz balgamı çıkarmaya çalışıyoruz. Uyurken öksürüyor balgamı çıkarmaya çalışıyor ama çıkaramıyor geri uyutuyor bu süreçle uğraşırken uykusu dağılıyor. Doktora götürsem ilaç falan verirler mi yada evde ben bir şeyler yapabilir miyim
beyser Vikvikk buhar vermiyormusun canım çok etkili oluyor ilaçsız sadece serum fizyolojik koy içine günde 3-4 kez ver hemen açıyor
katilcivciv Vikvikk nüyük ihtimalle rsv olmutur hrmen gidin brklemeyin vok tehlikeli b8 vorüs 3 aylik bebegim gecirdi cok zorlandi
Vikvikk Papatya-eylul88 ilaç olarak calpol mü verdiler doktora gidecektik ilaç vermezler gitmeyin dediler
Papatya-eylul88 Vikvikk niye vermesinler ki evet carbol verdi ama hic kulalnmadjm ates olursa kullan dedi olmadi cok sukur ventolin conteir kullandik.bide cok kucuk daha sizinkide beklemeyin gidin doktira cigerlwre inmesin oksuruk.3 aylik bebek goturulmez mi doktora daha bebek evde kendin tedavi edemezsin ki
majko Biz pazar günü öksürük şikayetiyle özel hastaneye gittik test yaptırdı doktor rsv pozitif çıktı ihmal etmeyin kalabalık yerden veya birinden geçiyormuş umarım öyle değildir ama yaşadığımı paylaştım ciğerlere inmeden atlattık şükür
katilcivciv Gonzalezz ara ara öksürükle basladi sonra cogaldi, sonra hirilti basladi.. ates, burun tikanikligi, balgam hepsi vardi. Özelde sürüntü test yaptilar ve pozitif cikti. Asiri salgin var ve cok tehlikeli.. sizdede mi var gecmis olsun bu arada
Vikvikk katilcivciv çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Bir anda öksürmeye başladı sonra arttı burun tıkanıklığı oldu. Ateş çok olmadı. Sürekli burnunu temizledik serum fizyolojikle. Buhar Olarakta verdim çok ilerlemeden düzeldi. Birde bebeğime bir şey veremediğim için ben sarımsak bal zencefil portakal bunları çok tükettim sık sık emzirdim sütümden ona geçsin diye çok şükür hemen toparladı ama ara ara öksürüyor ve hapşırıyor
Vikvikk katilcivciv bir kaç gün ana kucağında uyudu. Yatağa yatınca öksürüyordu uykusu dağılıyordu. Bizde ana kucağını hafif dikleştirdik. Uyumakta iyileşmesin de büyük etken oldu