Bir tualet eğitiminin daha sonuna geldik.basarisiz son. Çok sabr ettim.pes etmek istemedim.ama sanırım başarısız oldum. Kızım asla ama asla eğitim almak istemedi. Ekim başından ogretmege çalıştım kendisini.o zaman 20 aylıktı. İlk önceleri altını islatsada batirsada pes etmedim.evde heryere çişini bile yaptı.tamam dedim çocuk öğrenir herhalde. Sonra zamanla söylemeye başladı.dedim şükür öğreniyor .ama geçen ay yeni yılda hastalandı çok kötü 2 hafta kadar bezli dolaşırdım hasta dedim diye.bide bunla ugrasmiyim diye. Kendimde hastaydım küçük bebeğimde var evde o da hastalanmisdi. Son 2-3 haftadır söylemiyor asla.lazimliga goturunce de kendini yere atıp bağırıyor oturmak istemiyor.yarim yamalak yarısını oraya yarısını yere yapıyor.artik sabrım kalmadı.pes ettim.2 gün önce doğum günu oldu.2 yaşını doldurdu. Nerdeyse 5 aya geçmiş durumda bı gram yol ilerlemedik eğitimde tekrar beze donucem gündüzleri de takicam.cok kötüyüm.beceriksizin tekiyim ogretemedim tualet eğitimi vermeyi.ogrnmedi kendisi.cok inat çocuk. Herkes en fazla iki haftaya öğrenir diyordu.bu kadar aylar süreceğini asla tahmin etmezdim. Ne önerirsiniz. Ne yapayım bu saatden sonra.