Safakkinayer bircaaannn insallah canım 🙏 hepimizinki inşallah kolay çıkarır 🙏 şu aralar baya baya huysuz hırçın ve uykusuz ayrıca çok dengesiziz gülerken bı anda ağlıyoruz falan 🤦 zor zor 😀 ama Allah yardimcimiz olsun 🤗🙏
Zeynepalya_ve_annesi Safakkinayer 4 aylio kizim oda 1 haftadir dilini yer gibi yapiyo. biseyler yemege hazirim diyo bence biz kaşik mamasi denedik onu istedigi zaman dilini emiyo 😂😂
Safakkinayer Weewe evet ya bende araştırdım.genelde 2 ay gibi diyenler var hatta baya geç çıkaranlar varmış yani inşallah o kadar uzun sürmez yoksa biteriz valla 🤦 çok dengesizlesti bebeğim çünkü
nazo58 Safakkinayer uykusuzluk ve huzursuzluk başladı dedin.. ee bi de ağız ini bi şey cigniyormus gibi yapıyor dedin dış kasiyor..
Safakkinayer nazo58 yeri de fena şekilde belli oluyor altta iki diş yeri 🤗 acaba ne zaman patlayacak çıkacak 🙈 çok huzursuz çok 🤦 geceleri uyuyan kızım gitti gözlerinden uyku aksa da uyuyamayan kızım geldi. Artık gündüz uyur oldu 🙈 inşallah değişmez düzeni 🙏
nazo58 Safakkinayer değişiyor ama çıktığı anda rahatliyor geçiyor huysuzlugu uyku problemi.. yeri iyice belli olduysa çıkar bi kaç güne. . 😇
Safakkinayer nazo58 eskiye döner dimi 🙈 yeri belli ama bikac gün oldu zaten çıkamadı 😀 bir çıksa da huzuru bulsak 🙏 çok teşekkür ederim ya 🤗 böyle ağzına baktığımda iki diş yeri belli görüyorum ama çıkmıyor sanırım geç çıkacak 🤦
nazo58 Safakkinayer beyazlama var mı dis etinde kuzum.. Eğer varsa çıkar bi kaç güne. .. gerçekten zor tam diyorsun bi düzen oturttum.. alt üst oluyor.. ama o dişler çıkınca değiyor valla inci gibi 😊 iki tane var bizim 7 aylık. ..
sahikakocarslanli Safakkinayer canım o tik gibi alışkanlık bi durum benim oğlumda da var uykuda da yapar uyanıkken de dış etleri kazındığı için yapar ben kaç yaşındayım uykuda hala öyle yaparım ağzımda bisi varmış gibi
Safakkinayer sahikakocarslanli aaa ben yetişkinlerde olduğunu bilmiyordum 🙈 kızım sanki dilini çiğniyor gibi böyle kasintidan diye düşünüyorum da emin olmak için yazdım 🤗