Safakkinayer ALPASLANINannesi ay bizimde keşke 5 aylıkken çıkarsa 5 gün var 5 ay olmasina ama 🙈 çok huzursuz yavrum ya durmuyor
Weewe Safakkinayer yaa benimki de 5 aylık, “ağzında balgam çeviren dedeler gibi bi anda şak diye tükürecek diye çok korkuyorum” diyor eşim ahahajausjskskks sinirim bozuldu.
Safakkinayer Weewe hahah bizimde oyle işte ağzında bişey yiyor gibi yapıyor 😀 ama disleei de kaşınıyor eminim ya baktım sismis dışı
Oykummmmm Safakkinayer benimki 7 aylik oldu hala bazen yapiyor dilini cigniyo gibi yapar. Sormustum ben onemli bisey degil dilimi dudaklarini kesfediyo demislerdi
Defnecikkk Selvidaglar benim kızım da öyle yapıyor yemeklerden sonra suretini da eksitiyor. Ben reflu olduğunu tahmin ettim de ilaç kullanmak gerekiyormuymus tehlikeli miymiş. Yanı bebek reflüsü çok sık olur diye biliyorum
Weewe Safakkinayer aaayy diş mi diyorsunuz 😣 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, ısırıklardan çok korkuyorum
Selvidaglar Defnecikkk tehlikeli değil t abi ki reflü her 3 bebeğin 2 sinde oluyor. Benim bebeğim beslenmeyi reddediyordu reflü yuzunden oyuzdendir belki ilaç vermesi
Dorugum Safakkinayer bnmkide aynisini ypio dr a sordum dis cikarticagi icin dili damgi kasinio bu yuzden de ole yapio kendince kasima yontemi gelistirio dedi ama cok tatli oluo ole yapinca isirmak gelio icimden ama kiyamiorum ki minnosuma
Safakkinayer Weewe ısırık derken 🙈 valla benim dış yerleri belli olmuş kesin dis diyorum bı bakın ağzına. Elleriniz güzelce yikayin bir sokun agladigunda eğer susup rahatliyorsa muhtemelen diştir