ilaydaaltann_ kumsal02 Kaynanamın verdiği yeşil biberler var dolapta onları kizartcam yanina da ayarlayrim birşeyler yoğurtlu meze falan. Çorba yapmayi düşünüyorum ama ne çorbası ona da karar veremedim.
Kumpr kumsal02 dünden köfte patatesim var fırında yapmıştım. Ispanak ve makarna yapıcam. Öğlen yemeği için de çocuklara kelle paça söyliycez
Mtzzeynep kumsal02 daha kahvaltı yapıyorum kız dur. Eşim güzel balık bulursa balık salata tarhana çorbası yaparım. Yoksa dünden kuru fasülye pilav var yanına salata yaparım.
yorgunanne__ Mtzzeynep merhaba tarhana çorbasını nasıl yapıyosunuz benimki her defasında topak topak kalıyo şöyle bi ipek gibi tarhana çorbası yapamadım gitti
bakkalemzigi kumsal02 mercimek çorbası tavuk çökerme Salata Dün de yalancı tiramisu yapmıştım tatlımızda o 😃
Umutoglum kumsal02 çocuğunun herşeye alerjisi olan bir ana olarak ne yapacam bende bilmiyorum artık 😬
1ipek1ceren kumsal02 Bugün bizim 🐟 günü ☺ Fırında somon yapıcam baharatlı patates eşliğinde. Yanına da bi salata yaparım tamamdır ☺