gzdfn0 Bguler besin alerjisi olabilir kan dışında başka bir belirti var mı peki mukuslu kaka ,egzama gibi
darzuinci Bguler süt urunlerine karsi alerjidi olabilir benim kizim 2aykikken olmustu kaka kan vardi doktor alerji doktoruna yonlendirdi süt urunlerine karşi alerjisi cikmisti 6ay boyunca süt urunleri yememistim bebegimi emzirdigim için
gencmom_ Bguler makat çatlağı olabilir bi acile getir istersen Kaka da kan fazla iyi değil 21 günlük büyük olsa yediği bişeyden derim de daha küçük
Bguler gencmom_ kanama yok şuan bezini değiştirirken gördüm kakayla karışmış ama pıhtı gibi duruyor aktif kan değil ve çok az tırnağımın üstü kadar bile değil miktarı neyden olur ki makat çatlağı
gencmom_ Bguler kakadan dolayı canım sen fark etmesen bile o ıkınmıştır normal bi durum ama aktif kan görürsen bir daha olursa acile getir krem yazarlar canıda yanar eğer makat çatlağıysa
Umay-gmz Bguler Yoo relaktaz damla veriyor , size diyet yazıyor süt yumurta vb yenmeyecek diyr işte doktor bilir en güzeli , anne sütünü asla kestirmez anne sğtğne devam😋