tenz Merhabalar. Oğlum mamadan kaynaklı gaz ve kabızlık sorunu çekiyordu. Dün gece 1 kez kullandım ve sabah olmadan hem gazını çıkardı hemde kakasını yaptı. Çok iyi geldi. Bunu kullanan ve farklı etkiler gören var mı ? Yada iyi gelen ?
Evaninanasi tenz 3 aylık olana kadar kullandım ben bebeğimde. Hiçbir gaz damlası fayda etmeyince 1 aylıkken bunu denedik ve sadece bu fayda ediyordu. Ben bir yan etkisini görmedim.
a_s345 tenz merhaba 2.5 aylık oğlum var doğdugundan beri gazlı ve gaz damlaları fayda etmiyor 20 gündür kabızlık cekiyoruz fitille yaptırıyorum kakasını gerçekten işe yaradı mı bu ilaç nurse harveys colex almıştık işe yaramadı bizde
bebelac tenz bizde kullandık bebeğim 3 aylık ilk 2 ay çok kullanmıştık ve cok iyi gelmişti ben bile tadına baktım cok güzeldi 😂onun dışında başka bisey kullanmadık hem bitkisel oluşu da güzel hemde sanki içinde çocuğum rahatlayıp sakinleşiyor gibiydi
Evaninanasi tenz 1-2 ay arası günde 4 defa (sabaha karşı gazı sıkıştırdığı için birini gece 4 gibi, diğer 3 Ünü gün içinde) 2. Aydan sonra bu ölçü yetersiz kaldığı için günde 3 defa 2 çay kaşığına yakın verdim ben.)
Evaninanasi Uykusuz-annee ben o ilacı en son alalı 15 ay olmuştur 🥹 yani hatırlamıyorum maalesef 🤷🏻♀️
Anneoldum35 8.aya kadar gaz sırunu yasadık daha ufacıkken bu ılacı kullanmaya basladık gercekten cok işe yaradı
Berydeniz tenz bende 1 aydr kullanıyorum gunde 2 kere cay kaşığı veriyorum rahatladi biraz bence iyi gibi