Oyku2019 6.5 aylik bebegim uc aydir adet goruyordum ama bu ay 4 gun gecikti hala olmadim.tuplerimi de baglatmistm.bu sekilde hamile olma ihtimalim var mi neden olmuyor cok stres oldm test yapmaya da cesaret edemedm henuz
Sevval2301 Oyku2019 bende 25 inde olmalıydım kızım 6 buçuk aylık korunuyoruz eminiz hatta iki gün önce test yaptım negatifti halen olmadı. 3. Ayimdandir oluyorum çevremde üç dört kişi seni rüyamda gördüm hamileydin diyorlar bana fenalık basıyor 🫣🙄
muhendisanne2019 Oyku2019 ya bende o durumdayım tüplerin bağlanması kesin deseler bile sanırım bende travma kalmış bebeğim 4 aylık geçen ay adet olmuştum bu ay 7 gün geçti olmadım aktif emziriyorum ondan mı ki
Oyku2019 Sevval2301 Brnde 3 aydan beri oluyordm bende tupler bagliykende olmus olamaz herhalde diyorm.ama insallah olmamistir.emdikleri icin mi gecikiyor acaba
Oyku2019 muhendisanne2019 Evet yinede bagliyken kalan oluyormus.bende hala test yapmadm cesaret edemedm.daha adette olmadm emdigi icin gecikme olabiliyorms ama insam guvenemiyor
muhendisanne2019 Oyku2019 aynen ya iyiki bağlattım diyorum ama yine de tedirginim adet olacakmışım gibi karnım da ağrıyor test yapmaya benim de elim varmıyor
muhendisanne2019 Oyku2019 valla olmadım test almaya cesaret edemiyorum tüplerin bağlı olmasına da bi yandan güvenmek istiyorum siz oldunuz mı
Oyku2019 muhendisanne2019 Bende olmadim sizin gibi tupler bagli olmus olamaz deyip testte almiyorum bakalm kac gun sonra olacak :(