Zeyno123 16haftalik hamileyim ve 20lik dişimde bı et parçası oluşmuş Ağrı yapiyo ve kulağıma vuruyo ne yapabilirim onun icin
gencmom_ Zeyno123 benim diş problemim olmuştu 7 8 aylık hamileydim gittim dişciye ona göre ilaç verdi ama ilk kadın doğum doktoruma sorup gittim diş önemli diş ağrın olursa Yemek yiyemezsin
Kubraengin Ne yazık ki hamileyken hiçbir dişçi müdahale etmiyor o ağrıyı çekiyorsunuz bendede olmuştu sadece parol içiyordum birde pamuğa rakı döküp basmıştım geçirmişti 😂
Zeyno123 Kubraengin resmen kulağıma kadar ağrı vuruyo boğazım çok kötü geçmek bilmedi bende rakı denedim nar suyu sumaklı karanfil neler neler ama fayda yok
Suhedalm Benim dişimde çürük vardı duramadım ağrıdan ağlatıyordu o derece bir ağrı, doktorum ve diş hekimi kar zarar hesabıyla dişime kanal tedavisi yapılmasını uygun gördü, enfeksiyonun vücuda yayılma ihtimaline karşı kanal tedavisi oldum 7 aylık hamileyken
ilknur_aminehafsa Zeyno123 İltihaplı olduğu için kulağınıza vuruyor ztn doktor evde yapabileceğim doğal gargara tarifi vermişti rahatlamıştı
Zeyno123 gencmom_ vallahi berbat bişey gerçekten diş ağrısı Allah düşmanına vermesin 2haftadir cekiyorum 1kitu antibiyotik kullandığım halde geçmedi