efnan_cennet Kızlar ıyı geceler kızım 7 buçuk aylık her gün aynı gece sabaha kadar uyumuyo aç değil ek gıda haricî emirıyorm dısı de yok belirtısı de hep böyle sabaha kadar oturuyor sabah da akşama kadar uyumak iştiyor hıc uyutmasam bile gündüz gece yıne uyumuyo baybay damla kullandık o da ise yaramadı şunu yaparsan uyur dediğiniz varmı yada nasıl uyku eğitimi verebilir ı’m artık çok yoruldum
Sibtug efnan_cennet 8 ay uyku gerilemesi en zor ilk atak malesef bizim 2 ay sürmüştü🥶 uyku uyanıklık saatlerine dikkat edin yorhunluktam da uyumuyor olabilir
asam efnan_cennet ayni durumdayiz asla uyumuyo gunduzleeide uyumuyo o yuzden surekli huzursuz mizmiz bir bebek herkes bu ne bicim cocuk dior zoruma gdior artik sanki ben bakamiyomusum gibi davraniyolar 🤦♀️
Omermuazannesi42 Bu aylarda uyku gerilemesi var 8 buçuk aylık ve 1 aydır böyle uyuduğumu hatırlamıyorum saat başı kalkıyor ağlıyor aslında kendide uyumak istiyor ama dünyaya olan merakı bitmiyor bu aylarca geçecek biraz sabr güzel anne 😊
yaseminanc 17 günlük bebeğim var benim de bu gece olmak üzere iki üç güne bir geceleri uyumuyor ağlıyor huzursuz… kolik mi bilmiyorum. Düzenli kakasını yapan , masajla gaz çıkaran da bir bebek aslında.. sürekli emmek istiyor karnı da tok yardımcı olur musunuz