babyandmomyy 5 ay 10 günlük bebeğim var 3 gecedir nerdeyse her saat başı ağlayarak uyanıyor ve sonra uykuya donmesi çok zor oluyor bir yeri ağrıyor desem gündüz keyfi yerinde. sebebi ne olabilir başına gelen var mi?
gozidk babyandmomyy bende aynı durumdayım çok normal bence. Bilinci açıldığı için daha duyarlı hale geldikçe korkuyor olabilir. Diş çıkarma sürecine girmiş olabilir. Bol bol temas yapın uyandığında mutlaka sizi görsün sürekli gülümseyin ben böyle yapıyorum
babyandmomyy gozidk bende uykuda oluyorum birden öyle bi ağlıyor ki kalbim hızlı çarpıyor 3 gündür ne yapacağımı şaşırdım sizin bebeğiniz kaç aylık
babyandmomyy Sontvbukucu genelde diş ateşle beraber geliyor ya da damaklardan belli oluyor diye biliyordum damaklarına baktım kabarıklık vs de yok ama sancısı önden geliyor sanırım :(
Sontvbukucu babyandmomyy ates olacak diye bir şey yok olsa bile cok az olur oğlumun tum disleri cikti hic atesi olmadi. Kabarmasa bile alttan disler geliyor olabilir. Birden kabarmiyor sonucta bu bir süreç.