gunes0312 Bebem uyumamayı Huy edindi saat 3ten aşağı uyumuyor dalana kadar kucak istiyor e insan da sıkılıyor bu saatte 🤦🏻♀️ sizde durumlar nasıl
Maybe gunes0312 doğdu doğalı bir düzeni olmadı sürekli değişiyor bazen ful gündüz uyuyor bazen ful gece bazen saat başı bazen memede bazen ayakta tam düzen oluştu diyorum çat başka bir şey illaki girecek yoluna
Deletedmom_110 gunes0312 saat başı kalkıyor demin baktım bezden şiş sızmısss komple üst baş değiştirdim emzirdim sımdı sallıyorum 1 yaş 23 günlük oğlum
Nilayhelva Benim kuzum 14 aylık, hâlâ daha uyku düzenimiz yok. Her gün uyuma saatlerimiz ve uyanmalarımız değişiyor. Benim bünye alıştı artık.
Suhedalm Şu an 9 aylığız ve çocuğum 8 ay atağının içinde kaldı çıkamadı bir türlü 😭 bütün gece saatlerce ben uyutmaya çalıştım o tekme tokat fırlayıp kalkmaya çalıştı yataktan… annelik zor.
sefe Emzirmeyı bıraktırdım 2hqfta oluyo 2 yasına girecek ve hala aynı geceleri süreklı kalkıyo bi uyku uyuyamadım dedıler emmeye kalkıyo alakası yok bıraktrdm yıne kalkıyo yıne kalkıyo