inciorucova22_ Merhaba guzel anneler Siz cocugunuzun atesi kaltiginda ne gibi şeyler yapiyorsunuz? Ya ilaç olsun,ya evde her hangi bir yontem olsun
Birdunyabircennetannesi inciorucova22_ 38 üzeri olduğunda ilk olarak üstünü inceltiyorum Sonrasında ateş düşürücü veriyorum Sonrada izin verirse ki vermiyor eklem yerlerine ılık bez koyuyorum Daha yeni influenza geçirdi ateş aman Allahım bir süre ateş görmeyelim biz En son 41 rekorumuzdu
gaye91 inciorucova22_ geceyse acile gidiyorum. Korkuyorum çünkü. Gündüz de şurup veriyorum. Elini yüzünü yıkıyorum ılık suyla
tosbikannesi6 inciorucova22_ direk soyup yıkıyorum. Çorapsız bırakmamak lazım. Bnm oğlumun ateşi çıktımı hep enfeksiyondan dolayı ve antibiyotik veriyorum dört saatte bir dönüşümlü calpol pedifen alnına ıslak bez o şekilde
Sibtug neolmusyaani benim oğlumda sa aynısı oldu akşam üzeri bi halsizleşti birden ateşi çıktı gece boyu devam etti gündüz biraz iyi biraz ateşli geçirdi şuan daha iyi çok şükür. Ya soğuk aldı ya da diş diye düşünüyorum kaç aylık bebeğiniz belki diştir?