eylulum03 Bebeğim tam 3 aylık oldu 5.960 kg. Hemşire bu ay fazla almadığını söyledi yarın saatte bir emzir dedi ve suan hafif bir meme reddi de yaşıyoruz
aysegul_my eylulum03 az sanki biraz kızım 2 aylıkken 5.600dü tabi biz hem meme hem mama olarak gitmistik suan tek mamaya döndü hanimefendi
eylulum03 Eslemsura 2nci ay izlenimde kilosunu çok beğenmişti doktor o zaman 5 buçuk kiloydu aşıdan sonra sanki zayıfladı sadece 400 grm almış dedi üzüldüm
Eslemsura eylulum03 doğduğu kilonun 2 kati olmalı 6 aylik olduğunda 3 katı öyle bisey vardı da tam emin değilim
semra45 Benimde bebegim 3 aylık kontrolunde gittigimde 5.300 dü ama iyi demşlerdi kilosuna teredütte kaldım suan azmı sizce
eylulum03 semra45 hemşire hanım bize 6 kiloyu az buldu sık sık emzir dedi bende bilemedim suan sanırsam aynı durumdayız
Mell89 eylulum03 belki 6 kiloyu az bulamamıştır, zira 6 kg 3 aylık bir bebek için normal. O ay ki kilo alımını az bulmuştur. Aynı durumu kızımda yaşadım. 3.ayda meme reddi oluyor ve bununla birlikte kilo alımı azalabiliyor. Telaş yapmayın ve bebeğinize memenizi sunmaktan vazgeçmeyin. Gerekirse farklı pozisyonlarda emzirin. Biz meme reddini yatarak emzirerek çözmüştük
adaatuna eylulum03 kilo az ya da çok diye bir şey dememişer aslında. Kilo alımı azalmış. Her ay kaç kilo aldığı doğum kilosu bunlarla birlikte yorum yapılır. Hemşire de az almış demişse demek ki az almıştır
eylulum03 adaatuna evet bu ay az almış dedi 🥹 asi olduktan sonra iştahsızlık oldu ve zayıfladı şimdi de meme emmek istemiyor ağlıyor çığlık atıyor
kamer21 4 aylık kızım prematüre düzeltilmiş 3 aylık. 5900. Hemşire ve doktorlar gayet güzel kilosu diyor. Doğum kilosu 2690 dı küvezden çıktığında 2550yle aldım. Sadece mama ile besleniyor. 43 cm doğdu şuan 61cm. Gelişimi çok güzel diyorlar hemen hemen yakın sayılar. 6 aylık kıyafet tulumlar anca oluyor kızıma boyundan dolayı. Bizimde mama reddimiz var çok azda olsa ama gene de oyun oynayarak azar azar veriyorum ben
sevimailesi eylulum03 her bebegin gelişimi farklıdır ama alımı duyduysa alımı az ise bol bol emzirmeye calis cnm. Özellikle geceleri yedir meme reddi var ise