pelineymenmericyakar bebegim 3 aylık cok kasiliyor gazi var ve karnı ağırıyor gibi calpol versem olur mu doktor zeytin yagı verebilirsin demisti verdim ama pek bir ise yaramadi
Yusufyagizt pelineymenmericyakar canim Nurse Harweysin damlası var cok memnun kaldim ben iki cocugumdada kullandim bi dene istersen calpolude bir çay kaşığı verebilirsin 3 aylik olmus artik
Hamburgerr pelineymenmericyakar calpol bunlara etki etmez ama gaz damlası gaz masajı yapabilirsiniz karnını sıcak tutun özellikle bu arada calpol cok masum geliyor ama karaciğer enzimlerini yükseltiyor daha bebiş çok küçük
neanladinyurdagull pelineymenmericyakar 2 buçuk aylık kızım gaz damlaları kullandım Metsil ve nurse harveys işe yaramadı daha kötü yaptı zeytinyağı verdim biraz iyi geldi gibi masajlar nafile calpol verdim bi çay kaşığı sakinleşti biraz keyfi yerine geldi minnoşumun
sil pelineymenmericyakar biogaia çok iyi geldi karnına ve poposuna zeytinyağ ile masaj yap iyi geliyor
neanladinyurdagull Yusufyagizt bu gaz damlasini 2 buçuk aylık bebeğime kullandım bağırsak calisimini durdurdu kabız yaptı mahfolduk bıraktık düzeldi günde 5-6 kez kaka yapardı,5-6 günde 1 yapmaya başladı çok huzursuzlaşti
deski Karnı ağrıyor diye düşünüp calpol vermek çok doğru değil gaz masajı zeytinyağı vs deneyin. Hemşireyim bu arada o yüzden direkt öyle söylüyorum
pelineymenmericyakar deski butun günüm gaz masajı yaparak geciyor inanin ki calpol vermek istemiyorum ufacik bebege aslinda hicbir sey vermek istemiyorum ama cozum arıyorum iste
pelineymenmericyakar Hamburgerr gaz damlasi sab simplex kullanıyoruz gaz masajı sürekli yapıyorum elleri ayakları karnı çok sıcak zaten evimiz fırın gibi üşümekten kaynaklı degil gaz
pelineymenmericyakar neanladinyurdagull nurse harveys surup kullandık işe yaramadı zeytin yagini gunde 2 kere veriyodum bir ara doktor tavsiyesi ile işe yaramadı masajlar anlık cozum calpol vermedim bir sekilde uyuttum suanlik
pelineymenmericyakar sil biogaia hic kullanmadık sab simplex kullanıyoruz zeytin yagıyla masaj yapıyorum maalesef işe yaramıyor
deski pelineymenmericyakar anlıyorum inanın bazı bebekler kolik oluyor gaz sancısı zor ama mümkün olduğunca calpol vermemeye çalışın altta yatan başka bir neden varsa baskılamış olursunuz
Rez pelineymenmericyakar gaza etki etmez de sakinleşir belki uyur biraz çay kaşığı ucu ile verin ama çok değil
pelineymenmericyakar deski evet haklısınız vermeden uyuttum çok sükür bu geceyi de atlattık kolik gibi degil bebegim sadece çok gazlı
melera Calpol tabiki vermeyin Yani gereksiz olur gerekli durumda bile çokta matah bişey değil zararı faydasından çok🥺. Gaz damlasına ihtiyacı var bide gaz masajlarına bol bol. Kolik bebek annesiyim.
pelineymenmericyakar melera karnı ağırıyorsa ağrısını geçirir diye düşünmüştüm ama vermedim sab simplex kullanıyoruz ve sürekli masaj yapıyorum