Hande_zehra Benim kziim 2 gün snra 15 aylık olucak ve 8,2 kg 72 cm. Sizce endokrinoloji ye gostermeli miyim benim kız gibi bebisleri minnakngiden anneler var mı? Eşim 178 ben 168 cm. Kızımın doğum kilosu 2380 Gr, 44 cm boy
Bukii Hande_zehra benim bebeğim 34 haftalık doğdu boy 43 santim kilo 1600 kiloydu şu an 18 aylık kilosu 9 kilo boyu 80 santim bana Doktorum gayet normal dedi Bence sizinki de normal Siz yine de doktorunuza danışın eğer erken doğum yaptıysanız Zaten çok fazla Kilolu da doğmamış bebeğiniz bazı bebeklerin gelişimi yavaş ilerleyebiliyor ama dediğim gibi doktorunuzla konuşun içinizi rahat ettirin
Hande_zehra Gittiğimiz 2 farklı çocuk dr.u da ekstradan bir şey demiyor. Hareketli bir bebek ama onlar da farkında. He biri balikyagli multivit. Başlattı ondan veriyorum günde 1 tatlı kaşığı. İştah açtığını görmedim fakat en azından az yediği için eksik kalan gıda ihtiyaçlarını gideriyordur belki diye düşünüyorum. Aşırı seçici yemek yerken ve her şeyi kendi elleriyle yemek istiyor haliyle sıvı şeyleri yiyemiyor yoğurtlar dökülüp saciliyor vs 🙄