Ogretmenhanim92 Oğlum 3 buçuk yaşında 6-7 ay önce tuvalet eğitimi verdim çok da güzel geçti gece hiç alt ıslatmayan çocuk 10 gündür her gece altını ıslatıyor. Var mı bu sorunu yaşayan? Çözen?
Kuzularinanasi Ogretmenhanim92 uyudukten belli bi sure sonra o kacirmadan yani,siz kaldirip wc oturtun.bi sure sonra geldogini lendi soylemeye baslar alisir.bide gece usuyor mu acaba hani usuyunce genelde cis gelir ya.yada uyumadan once cok sıvı mi tuketiyor
kadermelek Ogretmenhanim92 benim de tam tersi gece değil de gündüz hiç söylemiyor çişini hep altına yapıyor 3 yaş 3 aylık 7 ay oldu öğreneli ama 3 aydır hep altına yapıyor bende ne yapacağım bilmiyorum 😢
nehirgorkem Oğlum 4 yaşında 2 yıl olcak neredeyse tuvalet eğitimi vereli gece ıslatmasını çözemedik hala. Doktor 5 yaşına kadar normal diyor hergün çarşaf yorgan yıkamaktan yorulduğum için 2 aydır geceleri bez takıyorum maalesef 😬
Ogretmenhanim92 nehirgorkem tuvalet eğitimine başladığınızdan beri mi böyle? Bizim sonradan olmaya başladı. 7 ay boyunca her gece çişini söylerdi
cideee07 nehirgorkem bizde de durumlar aynı kızım 3 yaş 3 aylık bi ara öğrendi bi öğreniyor bi geri başlıyor gece de yetişemiyorum uyuyup kalıyorum kaldırmakta çok yoruyor uykulu uykulu kucağımda götürüyorum WC ye oturtturuyorum evin her yeri çarşaf bilmiyorum nasıl öğrenir bez olayına daha geçmedim yapmasına müsaade ediyorum
Ogretmenhanim92 Kuzularinanasi saydım 7 ay olmuş 7 ay boyunca gece çişi geldiğinde söylerdi birlikte giderdik. Sıvı alımı normal bide odası da sıcak istisnasız her gün ıslatıyor anlamadım neden böyle
nehirgorkem Ogretmenhanim92 evet maalesef bizim baştan beri böyle. Yatmadan 2 saat kadar önce sıvı alımını kesmeyi deneyin isterseniz geçici bir dönemdir benm fikrimce
Ogretmenhanim92 cideee07 bizim 7 ay boyunca hiç gece kaçırmamıştı bi anda geceleri alt ıslatmaya başladı çözemedim doktora götüreceğim artık