Narinasya Hanımlar kızım altı aylık. Katı gıdaya geçtik muhalebbiler çorbalar içiyor. Günde iki defa kaka yapıyor. Kayın validem de diyor ki kilo almaz o bebek. Yediğini çıkarıyor diyor. Öyle bir şey var mı ???
Songl_selim Narinasya Bu kaynanalar cok biliyor. Ne guzel iste kakasini yapiyor ben 8 aydir kabizlikla savasiyorum😀
kder07 Narinasya bebegin kaka yapması iyi beslendigi anlamına geliyor diye biliyorum canım benim sonuç ta yarsrlıkar vücütda depolanıyor diger atık maddeler kakayla gidiyor doktor bile bebek kilo almadığın da iyi beslendigi ni teyit etmek için kaç kaz kaka yapıyor diye soruyor emzir me dönemin de de çiş de aynı şekilde ayrıca diyelim kilo alamıyor kaka yapıyor diye diyelim ne yapacaksın ki bebek kaka yapıyorsa bunun bir önemlemi mi varmış ah kaynana kaynana canını sıkıyor boş yere
selinnkk Bebeğim 9 buçuk aylık, ek gıdaya ilk başladığımızda günde 4-5 kere kaka yapıyordu. Şuan 2-3 kere yapıyor ve kilosu, gelişimi ayına göre baya bi önde. Çok saçmaymış kayınvalidenin söylediği. Hiiç takma. Kabız olsa daha mı iyiymiş acaba?