Merhaba kızlar büyük oğlum 4 yaşında 2 buçuk aylık bebeğim var Doğum yaptıktan sonra büyük oğlum çok değişti zaten önceden de beni çok yoruyordu yani eşim sonra ailem eşimin ailesi çok şımartı özellikle de babam çok şımartı her istediğini yaptı her istediğini aldı ben hep karşı geldim sen karışma benim torunun yaparım ederim dedi eşimde aynı şekilde neyse Doğum yaptıktan sonra oğlum daha da değişti önceden dediğimi yapardı konuşarak anlaşabiliyordum ama ben Doğumdan sonra kıskançlık da oldu yanı elimden geldiğince onunla zaman geçiriyorum oyunlar oynuyorum iki çocuğa yetişmek çok zor oluyor ama bir şekilde yapıyorum ama oğlum artık hiç söz dinlemiyorum mesela bebeği uyutacam oğlum birazcık sesiz ol kardeşin uyuyor diyorum bana inat daha çok bağıyor sırf uyansın diye sonra oyuncaklarını falan bana fırlatıyor babasına saldıyor resmen babasına vuruyor bana vurmaya çalışıyor asla bizi duymuyor güzellikle konuşuyorum olmuyor bazen sert bakıyorum bağırıyorum olmuyor çok üzülüyorum bu duruma siz de durumlar nasıl acaba hep böylemi olacak diyorum düzelmeyecek mi hiç çünkü artık bir ortama girdiğimde yada bana birileri geldiğinde oğlum bu haraketlerin tavırları artık utanıyorum yani