nsm prsln uykusunda mi yapiyor bizimkide 4 aylık yeni oldu hep uykusunda yapıyor meme arıyor diye düşünüyorum ben
nsm prsln bizde de boyunda pişik var uyumaya direnirken ve uykuda sağ sol çevirip duruyor bana kalırsa meme aradığından sizde emziriyorsanız belki meme arıyordur ben bazeno kadar çok hızlı sağ sol yapıyor ki kafasını korkuyorum
ysf52 prsln benimde oğlum 3 aylık baya bı yaptı onu şimdi bıraktı sizin bebeğiniz seslendiğiniz zaman bakıyor mu agulama varmı gülüyor mu acaba
prsln nsm emerkende aglıyor bu sefer uyurken genelde cevıyor acaba düz yatıyorum boynumu rahatsız oluyor yada kafası
nsm prsln hiç bilmiyorum ki kafayı sağa sola sallaması kulak ağrısı kendini sallama isteği emme isteği vsden de olur dediler bana
prsln nsm umarım bı sıkntı yoktur dün doktordaydık nedense hep bırseyşerı söylemeyı unutuyorum keske dün söyleseydım
kibele1923 prsln tam da az önce bi doktorun instagram hesabında gördüm bunu. Bu soruyu biri sormuştu doktor bey de demişki kulak enfeksiyonu, diş dönemi ve burun tıkanıklığı yoksa normal bi durum