delirmeceler tuba2323 eşim birşey talep etmedi içimden bugün almak geldi normalde eşofman takım düşünüyordum ama dün gece jogger pantolon almayı düşünüyorum deyince bugün sipariş ettim inşallah istediğim gibidir oda severek giyer
DarkSwan Prensesannesii44 Evet evet biliyoruz. 😂 Bence çıtayı biraz yükselterek araba alabilirsin. Bunu yapabilirsin biliyoruz.😜
Papatyam__ tuba2323 tanıştığımız günden bu yana,o gün hiç hediye almamak için anlaştık ve almadık,kutlamadık. Katolik kilisesine mensup bir din adamına adanmış bi günü kutlamak istemedik doğrusu…🤷🏻♀️
Aselincimom tuba2323 evlilik yıldönümüm 😝 kocam hem doğum hediyesi hem evlilik yıl dönümü hediyesi hem de sevgililer günü hediyesini kurnazlık yapıp bi ara da çıkartmaya çalışıyor şuan iPhone 14 alacakmış bende yaza düğün var spor takım elbise alacaktı bari ben alayım diyorum
tuba2323 Aselincimom Kız senin kocanla benim kocam aynı düşünüyor😀 benimkisi de evlilik yok dönümü,doğum günü,doğum hediyes,14 Şubat hediyesi hepsini bir hediye ile kapattı
Prensesannesii44 tuba2323 ay öyle mi eşimin ailesi de aslen Elazığli ama 45 senedir Malatyadalar😍çok memnunum oldum❤️