Defnenin_annesi1 Kızm 22 aylık ve 2 yaş sendromunda sürekli ağlayarak bişeyleri elde etme derdinde bişey söylediğimizde yapmak istemezse vur aya çalışıyor ısırmaya çalışıyor ne kadar engellemeye çalışsakta daha çok yapıyor en çok da ağlayarak bir şeyleri istiyor siz neler yapıyorsunuz nasıl davranıyorlar
Beatifullmommy Defnenin_annesi1 peki siz oturduğunuzda size yapışıyor mu benimki asla oyuncak oynamıyor varsa yoksa meme meme bana yapışıyor bıktım usandım artık ya okadar özlüyorum ki çocuksuz hayatımı
UcuBulunamayanBant Defnenin_annesi1 20.ayda başladık 28.ayda hala durmak yok yola devam🤣 alışıyor insan bi sure sonra inatlasma ofke krizleri aglama krizleri hersey benim dünyadaki hersey bana ait havalari🤦🏻 gececek ins tek temennim o baslarda cok takıyordum artik saldim agliyormu birakiyorum kendi halinr inatlasiyormu memnun etmeye calismiyorum sadece bir kere sebebini soruyorum yapmaması gerektigini yada neden olmadigini ne zaman olacagini vs anlatiyorum dikkatini dagitiyorum baktim olmuyor ofkesini atmasini sakinlesmesini bekliyorum.
hepoyleolurzaten__ Defnenin_annesi1 1 yaşında ve aynen böyle galiba bizimkiside 1 yaş sendorumunda😕🧐Yav bu ne zaman geçecek arkadaş 😐
gzm23 Beatifullmommy bir sürü zor aşamadan geçtik ama bu bambaşka bir şey 😕 o kadar bıktım ki ben de çocuksuz hayatımı özleyip sonra da kendimi suçluyorum. Ama artık gerçekten gına getirdi. Sürekli ağlamalar emmeyi bırakmayı düşündükçe daha öok yapışmalar vurmalar kendini yere atmalar. Tüm gün baş ağrısıyla geziyorum ortalıkta
Defnenin_annesi1 Benimkide öyleydi 20 aylıkken bıraktım memeyi mecbur bıraktım çünkü normalde çalışıyorum ve akşama kadar beni bekliyordu hiç birşey yemiyordu on bir aydıır bizde doktorumuzla beraber bırakmaya karar verdik çünkü akşam geliyordum bi emmeye başlıyordu gece uyku yok sürekli meme meme hiç vakit geçiremiyorduk yaptığımızdan keyif alamıyorduk şboyu kilosuna gayet iyiydi öylece bıraktık şimdi daha iyi fakat sendromlarımız başladı bu memeden bile kötü Şuan
Dolores Defnenin_annesi1 yemek yemeyi reddetme, saatlerce aç dolanma, istediği olmayınca saatlerce ağlama, insan içinde istediğini yaptırmak için çığlık atma, her türlü tehlikeli aktiviteye giriş, uykuya direnme, bunlardan bazıları 😁😁😁
delirmeceler Defnenin_annesi1 28 ayda ikizlerle zirvedeyiz daha ne kadar gider bilmiyorum 3 yaşını bulur diyorlar şu sendrom herkeste farklı zamanlarda bitmese bende fikir edinmek isterdim ama söylenene göre 3 var 4 var ergenliği var
1Umut Defnenin_annesi1 oy nenem yarabbi diye söze başlamak istiyorum 😂 oğlum 16 aylık bizde şimdiden başladı.Yani şuan beni parcalasa anca rahat edecek 🙈 sürekli ağlayarak birşeyleri elde etmeye çalışıyor.Eve girmek istemiyor,evdeyken sürekli kucağımda olacak ama oturmayacagim da🥴 istediğini vermeyince de kolumu iki eliyle sıkıp tırnaklarını batırıyor 😥
Alerjikrinit Defnenin_annesi1 alışıyoruz. Hayır deyip engellemeyin tehlikeli değilse. Hayır dedikçe iyice aksileşiyor. Anlamaya çalışıp yönlendirdikçe daha iyi oluyor.