Birdunyabircennetannesi Kızlar telefon alacağız önerebileceğiniz güzel telefon markası modeli var mı? iPhone hariç şuan 😢
Avesila Birdunyabircennetannesi Xiaomi bakabilirsiniz. Genel olarak kullananlar çok memnun. Ben modellerine pek hakim değilim. Üstte kalsın.
atlasmom27 Ben samsung a54 kullanıyorum 18 bin civarı çok memnunum bu telefonu alırken a34 modeli arasında kalmıştım o da çok güzel telefon tercih edebilirsiniz 12 13 bin civarı olması lazım
Birdunyabircennetannesi Avesila Teşekkür ederim bende xiomi kullanıyorum bildiğim markadır ama bir yandan da başka bir marka mı denesek diyoruz Eşime alacağız da Ben genel olarak xiomiden memnunum ama bir yandan da diğerlerine de mi açık olsam diyorum 😅😅😅
Avesila Birdunyabircennetannesi Ben iphone kullanıyorum. Ondan önce de sıkı bir samsung kullanıcısıydım. Samsungda denenebilir bence.
Birdunyabircennetannesi Avesila iPhone istiyorum aslında biraz uyguna ayarlayabilirsek almak istiyoruz ama Samsung daha önce kullandım bir zaman sonra hafıza sıkıntısı oluyordu şuan nasıl bilmiyorum