Panda27 Biraz önce boynumu. Arka tarafına yani enseme ve sırtımda yanma hissi oldu çok panik oldum terledim bu panik atak dimi zaten panik atak hastasıyım
_Serenity16 Panda27 emziriyorum bende suan ilaç kullanmıyorum ama cok kötüyüm bu aralar sizce gitsem psikiyatriye ilaç yzar mı doktor yan etki yapar dite gitmiyorum
uckunmerve Nur_61 benimde oluyor doğumdan sonra kaldı buyuk ıhtımal korktum oylede kaldı yanlız kalınca oluyor
Nur_61 Panda27 ilaç degisimi yaptık 1 ay önce karp çarpıntısı yaptı bende 2 hafta önce tekrar degistik iştahsızlık yapınca bugün tekrar değişti doktor doz düşürdü die galiba anksiyete ve panik atak tetikliyor
Panda27 Nur_61 evet var biliyorum selectara kullanmıştım diğer bebgimde emziriyoken ama bunda bilmiyorum çocuğum biraz tedirginlik hissettim surekli
Nur_61 Panda27 size nasıl gelmişti selectra yan etkisi filan kaç gün sürdü iştahsızlık mide bulantısı filan yaptı mı
Panda27 Nur_61 kaç mg verdi doktorunuz ben 25mg kullanıyodum bana iyi geliyodu emzirmeden öncede paxera kullanıyodum eevt selectara ilk 1hafta istahszlij bulantı ağrı yapıyor ama doktor 1ay tamamlamadan ilac değiştirmiyor aslinda
Nur_61 Panda27 selectra 50 kullandım 15 gün iştahsızlık yaptı günnicin sadece çorba ile duruyordum başka bise yiyemiyordum
Nur_61 Panda27 hayır ilk dyloxia ile başladım 1 yıl kullandım etki etmemeye başlayınca efexor geçtik 1.5 ay kullandım karp çarpıntısı yaptı baya sonra selectraya geçtik 2 hafta kullandım iştahsızlık yapti die bugün gittim değişti
Panda27 Nur_61 oda çok etkili bir olac canım kullan derim korkma kullanmaktan ben ilk paxil sonra paxera en son selactra kullandım
Nur_61 Panda27 ya inşallah çok yan etki yapmadan geçer ya artık çok yorulduk yan etkilerden inan ki etrafımda böyle konuşup içimi dökecek kimsede yok eve kapan dur ancak