dilantrkmn rica ederim canm aylar önce 3. Gebeliğimi öğrendim 7 8 ay oldu beta ilk başta gayet iyi gidiyodu en son özelde kan verdim ve başka bir özel hastanede randevum vardi başka birime o hastanede sıra beklerken sonuç için msj attm WhatsApp dan doktoruma sonra 358 den 335 e düşmüştü betam iki gün arayla vermiştim iki gün önceki 358 iki gün sonraki 335 çıktı ya kimyasal yada dış gebelik dedi doktorum o esnada stresten mi bilmem birden kasik ağrım artti sol tarafim ozeldeki doktorum kurtaj dedigi için devlete gittik USG bakildi kan alindi beta yine düşüşte çıktı sonra USG de sol tupumde bsey gözüktüğü söyledi doktorum bebek sol tüpünden buyumeye basliyo kürtaj için igner yapicam onun için de imza lazm dediler izma attm kürtaj yapıldı iğne yapıldı (kürtaj olcak kadar bı bebek oluşumu gerçekleşmemisti ama rahim duvarini inceltmek lazm dedi doktorum ve sonra iğne sonrası iki gün yatış verdi dış gebelik olduğu kesinleşti ama bı turlu düşmedi bebek bende en son imza atıp taburcu oldum eve geldm ertesi gün gebelik testi yaptım halen pozitif gözüküyordu iki çizgi çıktı o gün zaten aşırı kasik ağrısı cekiodm eşim geldi hastaneye gtcektik arabaya doğru yaklaşınca birden bayildim yari baygın oldm resmen sonra yine devlete gittik gece 4 e kadar geçmek bilmeyen sancılar bisuru serumlar haplar doktor gece 4 de USG istedi halen sol tüpte gözüküyordu eğer ameliyat edersem sol tüpünün hatta iki tüpü nün rahminin yumurtalıklarin bile alınma ihtimali var dediler bunu için de imza istediler kendi el yazımla rahmimin tuplerin yumurtalıklarin alınmasını kabil ediyorum diyip imzae attm gece de 4 oldu odaya geldm USG sonrasi yattm sancidan kivraniyodm odaya hemşire elinde önlük bone felan girdi hazırlan acil ameliyat kararı aldı doktorun dedi ve gerçekten riskli bı ameliyatti şükür atlattm yani dycegm o ki beta ni mutlaka 2 gün sonra tekrarla canm çok ama cok dikkat et ilk haftalarda yani beta nin yeni yükselmeye başladında kasik ağrısı normal tabi ama aşırı kasık ağrın olursa betan iyi seyretse bile hiç beklemeden acilen doktora git ben yasadgme için artık kimi görsem onun adına endişe edip onu uyarıyorum amacım seni korkutmak kesinlikle değil