Elifdemir1907 Kızlar kızım 7 ay 26 günlük cennet hurması kaç aydan itibaren veriliyor internette 6 ay yazıyor ama vereniniz varmı seviyormu bebişler bu meyveyi
ayslina_ Elifdemir1907 6.ayından beri veriyorum çok güzel oluyo bazen yoğurtla beraber bazende kahvaltısında yumurtayla karıştırıp veriyorum seviyo. Kabızlığa bire bir. Ne zaman kabız olsa ondan yediriyorum düzeliyo
Elifdemir1907 BENOYLEUYGUNGORDUMM 😱 ay ne güzel benimki pekmez sevmiyor cennet hurmasini da pek yemedi az yedi acaba normal hurma severmi
BENOYLEUYGUNGORDUMM Elifdemir1907 pekmezi meyvelerine falan katıyorum sade verdiğim zaman benim bebeğimde yemiyo
Elifdemir1907 BENOYLEUYGUNGORDUMM sade hiç vermedim ama yogurtuna ve meyvelerinde bende katarak vermeyi denemiştim yoğurdu öyle hiç yemiyor meyveyi de az yiyor pekmezli olunca 😐
Rosebelle Kızlar bizim yediğimiz normal pekmez şekerli değil mi verebiliyor muyuz marketten almıştım kavanozda dut pekmezi
Elifdemir1907 Rosebelle ben orjinal pekmezi yogurtun içine katıp vermeyi denemiştim ama yemedi meyvede çok az yedi yani pekmezi daha doğrusu tatlı şeyleri pek sevmiyor
aslaninannesiiii Elifdemir1907 canim pekmezi yogurtla karistirmamak gerektigini soyluyor uzmanlar pekmezin etkinligini azaltiyormus o sekilde
Elifdemir1907 aslaninannesiiii aaa öylemi 😱 zaten versemde yemiyor bir kere pekmezle denedim çöp oldu :( genelde meyvesinin içine katıyorum onuda çok az yiyo