Aysun_01 Kızlar ne zamandır aklımdaydı cesaret edemiyordum ve sonunda taktırdım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
mavilibulutlar Aysun_01 bende yarın taktıracağım çok korkuyorum. İşlem yapılırken gördünüz mü yani nasıl desem hangi aletlerin kullanıldığını vs. Biraz farklı soru sorduğumun farkındayım ama ben muayene için gittiğimde yuvarlak bir aletle bakmıştı onun haricinde başka alette mi kullanılıyor. Ben biraz ayrıntıları merak ederim de
-Nirvana Aysun_01 hiç ağrı olmuyor. Taktıktan sonra biraz kanama biraz ağrı oluyor ama adet sancısından daha az. 10 yıllık ama 5 yılda bir değişmesi gerektiğini söyledi.
Aysun_01 sevin21 1500 tuttu Ankaradayım bu arada memur indirimi yaptırdık biz her hastane bunu yapmıyor bilginiz olsun
Aysun_01 ttrck sinek ısırığı kadar diyim tabiki hepimizin acı seviyesi ayni olmayabilir göz önünde bulundurun bunu daha dün taktırdım reglimin 2. Günü gittim kanama tamamen bittiği zaman cinsel ilişkiyi önerdi şuanlik ip elime gelmiyor
Psikologanne00 Bende taktırmıştım 2 ay önce çok gergindim , takılırken bayıldım acı eşiğim bi tık düşük sanırım çok acıdı ahaha korkunçtu 😅😅
Aysun_01 Psikologanne00 ayyy geçmiş olsun sanırım biraz korkunuzdan dolayı olmuş olabilir ben hiç hissetmedim
Psikologanne00 Aysun_01 teşekkür ederim bilmiyorum belki ondandır ama aşırı aşırı acıdı sanki içimden bişeyi kestiler gibi😭
Aysun_01 -Nirvana yo bende 5 yılda değişmesi gerek vs demedi takılırken ben çok hafif ağrı hissettim dayanılmayacak gibi değil sonrasında da adet sancısı tarzı ağrı yaşamadım fakat kanamam biraz fazlaydı
Aysun_01 mavilibulutlar şeffaf maşa tarzında birşeyle özel bölgemi kontrol etti rahim ağzı açık mı değil mi diye uzun pipet gibi bir şeyle de spiralı taktı gördüklerim bunlar bu arada hemşire verirken gördüm bunları
-Nirvana Aysun_01 Hastanede çalışıyorum ve iki kadın doğum doktorlarımıza da danıştım. Hatta bir arkadaşım spirali uzun süre kaldığı için yapışmıştı küçük bi operasyon ile aldılar.
mavilibulutlar Aysun_01 cevabınız için çok teşekkür ederim ilk öncelikle dediğiniz gibi o şeffaf alet ile bakmıştı bana da bı ağrım olmadı benim korkum başka aletlerin kullanılması çünkü normal doğum sonrası travma yaşadım fazlasıyla
Aysun_01 -Nirvana ben kendi doktorumun anlattığı süreci paylaşıyorum sizinle iki doktor öyle söylediyse benim doktorum 5 yılda bir değişecek demedi
Aysun_01 mavilibulutlar ne demek rica ederim çok fazla alet kullanmıyorlar hiç korkmayın ne kadar sakin kalırsanız o kadar sizin için iyi olur gergin olmayın benimki çok kısa sürdü
Bugleminannesi28 Aysun_01 bu arada bende bilgilendirmek istedim ben 8 aydır kullanıyorum arkadaşım 3 yıldır onun doktoru da 5 yılda bir değişmeli benim doktorumda 5 yılda bir değişmeli dedi ne kadar 10 yıllık olandan taktirsakta bayan birsey demiş siz kendi surecinizden bahsetmissiniz tabi ama bende taktiran biri olarak yorumda bulunmak istedim :)
mavilibulutlar Aysun_01 bende taktırdım canım dediğin gibi çok az alet kullanıyorlar ve sıfır acı hiçbir şey hissetmedim o kadar ciddiyim yani