canimoglum_01 Çikolatadan dolayı mı bilmiyorum bir kç tane yedim farklı aralıklarla uyuyup gidiyorum oturduğum yerde kalkıyorum yine duramıyorum çocuğumla yalnızım napsam düzelirim. Küçük çocuğum yatamam yani
canimoglum_01 SetenayCo kahve yaptım balkonda 1 dk bile durulmuyor valla biraz durdum çorba yapayım dedim ondan dolayı da uyumam dedim heralde şuan biraz iyi gibiyim sanki müzik açtım biraz yüksek sesli. Ağırlık yaptı galiba tatlı
merryleydi Çikolatadan uyuyanıda ilk kez gördüm. Çocuğu yanındayken uyuyakalan annelere hayranım. Bu ne gamsızlıktir.
Atssssss000 merryleydi bu ne sacma bir yorumdur. kadin uyudum yada uyuycam mi demis? ayilmak icin ne yapabilirim diye sormus dimi otu boku ucan sinegi linclemeye hazirsiniz belki cocugu uyumadi o yuzden uykusuz olamaz mj
ArsAyz merryleydi Ahahahah peki 2 çocuğuyla uyuyana da hayran mısınız 😂 Bugün sızmışım, çocuklar da yanıma yatmış mis gibi uyumuşuz nolmuş yani. Sizin eviniz çocuğunuza göre ayarlı değilse bilemedim 🤷♀️
Bus1903 canimoglum_01 ay Allah yardımcın olsun bacım ya bol bol kahve içerdim cama cıkardım ben böyle durumlarda
canimoglum_01 merryleydi kessss hadsiz demekki çok şekerli ağırlık yaptı birden terbiyesiz ayrıca uykusuzlukta var. Zaten ayakta durmaya çalışıyorum keyfimden uyumuyorum. İnşallah birgün sende yaşarsın
melismrcmk canimoglum_01 seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlı yedim bi bir saat önce uykum geldi mayıştım bi ter bastı. Çocuğum uyandı o sıra şarkı açıp oynadık falan uykum açıldı 😁
SetenayCo canimoglum_01 Zaten o soğuk sizi dipdiri yapar 😍😍 Bazrn evde yalnızken o ağırlık çökmesi çok kötü oluyor.
Nesrin-34 merryleydi benimde şimdi soğandan gözlerim yandı kapalı tutuyorum çocuk varken. Yüzde kaç gamsız oluyorum 😂😂
Fatmaahmet1 merryleydi yavv sananeeee ister uyur ister uyumaz isterse amuda kalkar seni geren ne oldu bende 7 aylık bebeğimi bırakıp uyuyorum napcaz şimdii