Fatmaahmet1 Zeyzesare kekik suyu iç direk adet söktürüyor canım benim gecikti bir gün içtim dün oldum
Zeyzesare Zumra_Fatma olabilir test alıp bakıcam nasıl olucak bebeğim daha çok küçük bakabilecek miyim zamanım ona yetecek mi ya bir sürü soru 🤦♀️
Zumra_Fatma Zeyzesare Allah yardim eder canim ama olur olur 1 ay bile emzirdigi icin adet olnayanlar var
Zeyzesare Zumra_Fatma Allah razı olsun istememek çok kötü bişey ya çok başka bi düşünce anlatamıyorum bi yandan olursa ikisini büyütecem yakın yaşlarla diğer yandan istememezlik yetişememezlik 26 yaşındayım 2 çocuk 🤦♀️
Reyhan34 Fatmaahmet1 canım benim adete 6 gün var olmama yapsam bu çayı içsem 2 güne veya hemen adet olurmuyum
ZAnnesi Eda6714 benim 5 gün gecikti 11 aylık kızım var 🧿 şuan düşünmüyorum çok erken🙏 Allahım bize yardım etsin
Eda6714 ZAnnesi ben ilk kızım 6 buçuk aylıkken ikinci gebeliğimi öğrenmiştim 1 hafta sonra regli olmayınca 2. Kızım doğduktan sonra direk sprial taktırdım , bir de korktuğum için eşim görevden izne geldiğinde kondom kullandirttırıyorum
Eda6714 Zeyzesare hamileliğim güzel geçti şimdi biri 25 aylık digeri 10 aylık zorlanıyorum ama canları sağolsun ☺️
Zeyzesare Eda6714 bugün çok düşündüm sağlıkla gelsin olursa da daha alıp bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim büyük bir ihtimalle hamileyim olsun abla kardeş oynarlar evde çocuk sesi olsun yorulacaz ama geçecek Allahın izniyle 🤲🌸