Eeco Önerilerinzi bekliyorum mesela metal suluk mantıklı mı arkadaşlar yaç 2.5 kaç ml aldını ortaya karışık oldu kusıra bakmayın
Deletedmom_106 Eeco uzspace marka kızımınki asla kokmuyo .çok memnunum . Philips almıştım günde 2 kere yıkamama rağmen kokardı
Golf Eeco Bunu kullaniyoruz akitmiyor,kokmuyor pipet temizleme fircasida geliyor https://ty.gl/zcss3dvrqc
SetenayCo Eeco Chicco alıştırma bardağı ile başladık hiç ama hiç akıtmadı. Biraz büyüyünce de ebebek baby plus pipetli termoslu çelik suluğa geçtik hala onu kullanıyor kızım.
biradamavisi Deletedmom_106 yaaa çok iyi. Aventte pipetinin ucunu kopardı oğlum yedek pipet de bulamadım ondan aşırı akıtıyor.
Deletedmom_106 biradamavisi uç değil canım pipeti ayrı . Yani pipet ve uç kısmı ayrı. Ama ucunda yedeği satılıyomus
Laden Eeco uzspace almıştım iki başlığı var. İyi ki almışım dediğim sayılı şeylerden biri. Akma kokma hiçbir şey yapmıyor çok memnunum. 2 yıldır da okulda sürekli kullanıyor kızım. İlkokulu da bitirir bu sulukla gibime geliyor😁